onsdag 23. mai 2012

Enkelt enkeltrom


Det er klart for sesongåpning av Frøken Dreyers pensjonat. Mine gamle onkler har meldt sin ankomst i pinsehelga, og da er det behov for sengeplass til fem. I tillegg kommer to venninner på helgebesøk, så da gjelder det å stable slik at kabalen går opp. 


Heldigvis er det ellers så kalde loftet ganske gjestmildt i temperaturen nå så seint i mai (på tross av snyvær senest 12. mai), så etter en liten runde med støvkosten er det klart for gjester.


Det er dessverre ikke de mest komfortable sengene jeg har å tilby. Det er ikke ortopediske madrasser, for å si det sånn, men jeg satser på at det tas kraftig igjen på sjarmen.


Bildene: Det meste er presentert før, men den gamle krakken fant jeg ganske nylig innerst i kottet. Det er så mørkt og guffent der inne at jeg ikke går lengre inn enn absolutt nødvendig. Den er i en slik stand at de fleste jeg kjenner ville sagt "Brenn!". Ikke jeg. Krakken er et ypperlig sted å legge fra seg brillene og lesestoffet når man legger seg til å sove. Bildet over senga fikk jeg av min tante da jeg innredet mitt første hus, dukkehuset hjemme i dalen. Fine, fine kattepuser. Lampefoten sto ett eller annet sted i huset, et passelig merkelig par, helt klart verdig en plass i min oldemors hus.

3 kommentarer:

 1. Heldige deg som får så masse besøk...og heldig er den som skal ligge på dette rommet! Er helt sikker på at sjarmen blir å gå foran det ortopediske aspektet! Krakken gjorde seg helt klart flott sammen med den gamle sengen...ønsker deg en hyggelig stund med dine onkler og venninner.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig soverom. Og den krakken var bare helskjønn! Veldig lurt IKKE å bruke den til tennved =)
  Kos deg med besøkende i helga!

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 3. Stilig krakk, ja...har flere sånne i huset, en til nattbord, en til bord i stua, en på do til å stable doruller på...noen har jeg lutet, andre ikke.... sjarm :)

  God pinse!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...