søndag 20. mai 2012

Gammelt nytt


For ei tid tilbake var jeg på ei antikkmesse ikke uoverkommelig langt unna. Vi var tre i bilen, så det var ikke akkurat rom for å komme hjem med en salong i rokokko. Nå hadde jeg egentlig ikke bruk for det heller. Sant å si hadde jeg ikke bruk for noe av det de hadde der i det hele tatt. Likevel kom jeg hjem med en liten koffert, ei hatteeske og noen bøker. Kjekt å ha!

3 kommentarer:

 1. Er det som er så kjekt med antikkmesser, man drar liksom bare for å se på fine ting man har lyst på, ikke fine ting man faktisk trenger:-) Og da er det lov å komme hjem med "unyttige" ting:-) Men hvor finner du antikkmesser? Jeg syns knapt det er loppemarkeder her i området. Skikkelig kjedelig område å bo i sånn sett.
  - Hilde -

  SvarSlett
 2. Så heldig du var som kom over ei hatte-eske, det er jammen ikke hverdagskost! Ellers er det jo alltid kjekt med en koffert...den kan komme godt med!

  Ja, nå begynner det å røyne på, hva dårlig vær angår...irriterende...men vi håper vel enda på en bedre vår!?!

  Ha ei fortreffelig ny uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Fine ting du fant på antikkmessen! En hatteeske kunne jeg gjerne tenkt meg også, kofferter har jeg tre av og alle har jeg vært så heldig å få. Koselig å kikke på slike messer, men det er ikke der jeg handler mest, på grunn av prisene.
  Ha en flott ny uke, forhåpentligvis med et vårlig preg!

  Mona

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...