tirsdag 8. mai 2012

Tro og tvil


Jeg har svevd mellom tro og tvil i det siste. I det ene øyeblikket tror jeg at jeg har funnet ut hvilken gardinløsning jeg skal ha i stua. I det neste øyeblikket er jeg i tvil igjen. I ett hjørne står nye gardinstenger, og i en pose i gangen ligger to nye gardinfag som egentlig skulle henges opp når veggen var malt. Men så var det min oldemors heklede kapper da. Som liksom hører til.


På dette hverdagslige før-bildet vises det forhatte gardinbrettet, og den noe spesielle løsninga med enkel kappe over to vinduer med en vegg mellom. I det spørsmålet har det aldri vært tvil, heretter skulle det være "hvert vindu, sin gardin". Men så er både jeg og kjæresten ganske opptatt av å slippe inn mest mulig lys. Så da blir det kanskje ikke sidegardiner likevel, bare den opprinnelige kappa i en litt ny vri. Vi får se. Stua er ikke riktig ferdig enda.

6 kommentarer:

 1. Nei, nei, nei du må ikke henge opp sidegardiner i vinduene i oldemors hus...de søte heklakappene må få henge, dog i hvert sitt vindu! Heklakappene hører som du sier til...og var nydelige!
  Beste kvelden ønskes deg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Start med å fjerne gardinbrettet. Så kommer spørsmålet om det er mulig å få delt den lange gardinkappa. Og så kan dere begynne testingen.

  SvarSlett
 3. Oldemors gardiner, uten tvil...delt i to, kanskje på en oldemorsstang?


  Koselig stue!

  SvarSlett
 4. Nydelige små heklekapper. Du burde absolutt ha en til hvert vindu.
  Perfekte både til pynt, pluss at de slipper inn mye lys.
  Blir kjempe koselig!

  Astri på Lensmannsgården

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hei! Nydelige bestemor kapper! Kan jeg spørre om hvor jeg kan få tak i oppskriften? Hilsen en med samme utfordring! Monica.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...