torsdag 10. mai 2012

Innendørs vårblomstring


Endelig er tapetet oppe på stueveggen. Etter halvannen times tid var det full vårblomstring i stua. Noen kvadratmeter med Nordic Blossom, bestilt på nett fra Fl***er, sørget for det.


Jeg hadde bestilt tre ruller. Det viste seg å være dårlig beregning, vi trengte ikke fullt to engang. Men pytt-pytt, best å være på den sikre side.


Allerede etter tre lengder var vi enige om at DETTE BLIR BRA. Tapetet var veldig lett å jobbe med, og av den typen der man kan stryke limet rett på veggen først, for så å henge opp tapetlengdene. Anbefales! Mi erfaring er at det blir mye mindre søl på den måten.


Alle hindringer som lå i veien (mur, ledninger, koblingsboks, lysbryter, dør, enda flere ledninger...) blei lekende lett forsert av den flinke tapetmesteren jeg er så heldig å ha i hus fra tid til annen, så resultatet ser veldig proft ut. Fornøyd!

3 kommentarer:

 1. Å, himmel så nyyydelig det ble...sånn vil jeg og ha!!!
  Så fint ALT passet sammen, dette kan du/dere være fornøyde med. Å lucky you at det ble rester igjen...det kan du jo ha på en annen vegg i huset...kanskje ei tv-stue...så går det "liksom" (liker ikke helt å bruke dette ordet) en rød tråd gjennom heimen!
  Ha ei super-duper helg i et forhåpentligvis nyyydelig vær.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Det ble kjempefint! Nydelig tapet, og så fin kontrast til den gamle fyllingsdøren. Bra jobba ;o)

  -mona-

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...