torsdag 31. desember 2020

Hva skjedde i 2020?

 Det er årets siste dag, og på tide med ei videreføring av tradisjonen med en liten årskavalkade over det som har blitt gjort i min oldemors hus. I år er det ikke snakk om så mye, men litt er også noe.

Januar - Februar - Mars


Etterjulsvinteren blei brukt til å rydde - rydde - rydde i alt som har blitt samla på opp gjennom årene. Det er fremdeles mengdevis igjen, men nå er det meste sortert og organisert på en sånn måte at det er mulig å finne igjen det man trenger når man trenger det.


April


Årets påskeprosjekt var å male stuetaket. Erfaringa er at man ikke skal undervurdere effekten et lyst tak har på rommet. Det taket som tidligere var "hvitt" er nå faktisk hvitt, og rommet framstår både som lysere og triveligere.


Mai


I mai inviterte vi de store maskinene inn på tunet, og fikk endelig! orden på området foran huset. Etter altfor mange år på lager kom endelig de fine gamle steinhellene på plass igjen. I tillegg blei verdens minste kjøkkenhage etablert.


Juni - Juli - August


I løpet av sommeren blei kontoret helt ferdig (hvis vi ser bort fra at vi enda mangler strøm), og vi malte staffasjen på vestveggen grønn og skjønn.


September - Oktober - November - Desember


På høsten gjorde vi plutselig gangen ned mot sjøen ferdig. Det var ikke planlagt, men ikke desto mindre blei resultatet veldig bra. Prosjektet satte også punktum for årets arbeid på huset. Nå gjenstår det å se hva vi får gjort i 2021.

Godt nytt år!

2 kommentarer:

 1. Det gir alltid motivasjon å se på førbilder. Og hos dere var det imponerende forskjell. Dere har gjort det grundig og riktig.

  Jeg har noen prosjekter i hodet som dreier seg om oppbevaring i kjelleren, før det blir vår og vi kan starte ute. Hvis det planlagte bryllupet kan gjennomføres i august er det nok på lista.

  SvarSlett
  Svar
  1. Maria - Min oldemors hus30. mai 2022 kl. 22:44

   Før- og etter-bilder har vist seg å være veldig lurt. Spesielt for de prosjektene som har dratt ut i tid har det vært både nyttig og motiverende, for man glemmer fort hvordan det egentlig så ut.

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...