søndag 13. juni 2021

Ansiktsløft for nordveggenNå er det lenge sida sist, men noen fine uker i starten av juni blei avsparket for et lenge planlagt maleprosjekt. Nordveggen har vært overmoden for ny maling noen år nå, og endelig har vi kommet i gang. Vi er nesten ferdig med det første strøket på selve veggen, men kom bittelitt til kort helt øverst i røstet. 


Denne veggen hadde den litt ubestemmelig beigehvite som var på huset da jeg overtok i 2004. Nå blir huset litt kvitere, i fargen antikvit, mens det blir grønt rundt vinduene som på sør- og vesteveggene.

5 kommentarer:

 1. Godt å få gjort lenge planlagt arbeid! Men det er ikke alltid lett å nå helt opp! Godt jobba! :)

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er .vi har ein vegg som venter på maling her også håper vi vinner over den i sommer
  stor klem

  SvarSlett
 3. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
  1 ELSKER STAV
  2 VINN TILBAKE EX
  3 KVINNEFRUKT
  4 STAVEKOMMONSJON
  5 BESKYTTELSE
  STAV 6 STAV FORRETNING
  7 STAV GOD JOBB
  8 LOTTERI STAV og STAV SAK

  SvarSlett
 4. GODE NYHETER ER DET JEG HAR BRUKT TIL DEG ALLE.
  Jeg har nylig lest om investeringer i krypto/forex/bitcoins fra en blogg, og jeg velger å prøve å tjene mer da jeg begynte å falle i feil hender, jeg mistet € 1000, jeg stoppet og sa til meg selv at dette er falskt til vennen min juliana fortalte meg om MR, JAMES TRADING PLATFORM, jeg tok raskt kontakt med denne mannen, og dette var hvordan jeg begynte å tjene € 8.000 hver uke ved å bytte bitcoins med ham, jeg tjener mer og mer. Du kan prøve i dag via kontakt nedenfor, bitcointrade965@gmail. com

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...