tirsdag 19. mai 2015

Viktig oppgradering


Sånn midt oppi alt mulig annet hadde den svært optimistiske huseieren (altså meg) gjort en avtale om at disse fagfolkene skulle komme for å gjøre en større jobb her i huset i dag. Takket være innkalte ekstrastyrker fra dalen lot det seg gjøre å holde avtalen.


Målet var viktig: Det skulle vinkes farvel til dette mikk-makket fra det forrige århundre...


... og ønskes velkommen til denne mer moderne, og forhåpentligvis tryggere, utgaven anno 2015. Før prosjektet kunne realiseres hadde vi ei ganske omfattende hjemmelekse å gjøre. Mer om det seinere.

6 kommentarer:

 1. Det er en stor jobb. Da måtte dere fjerne de gamle ledningene på forhånd?

  SvarSlett
 2. Åh! Akkurat det samme gjorde vi for noen måneder siden! Og det er viktig som du sier! Her måtte vi liste og liste og liste, siden oppussingen ikke er ferdig så kanskje det er det dere også måtte gjøre..?

  SvarSlett
 3. Godt å få gjort det ja. Det var heldigvis ordna før eg tok over huset her, men eg skulle gjerne ha skifta ut dei eldgamle ledningane som leier strømmen rundt om. Ein gong, ein gong..! :-)

  SvarSlett
 4. Vi har ikke skifta noe av ledningsnettet i denne omgangen. I store deler av første etasje er det mye nytt allerede i forbindelse med oppussing, og i andre etasje er det knapt strøm. Vi satser på å få lagt opp til de nyoppussede rommene i løpet av året. (",)

  SvarSlett
 5. Det er sånn det blir her også. Nytt sikringsskap først og så koble til nye ledninger rom for rom. Om en måneds tid er vel fire rom klare for koblinger til nytt skal tenker jeg. Vårt havner i kjelleren slik at alle nye kurser kan trekkes i kjellertaket før det kommer opp i rett rom. Kjellertaket må vi isolere grundig til slutt etterpå likevel.

  Dere har gjort en kjempejobb så langt og det ser bra ut når vi kjører forbi en gang i blant. Det er ekstra gøy å se gammelvinduene i god behold. Og gjesterommet ble kjempeflott!

  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 6. Ja her var det mange varianter av sikringer! Vi får også nytt nå, men jeg ba elektrikeren om å la det gamle stå, bare for kuriositets skyld :)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...