søndag 3. mai 2015

Kveldsarbeid en søndag


Dette veldig, veldig slitte golvet befinner seg i rommet vegg i vegg med det vi har romstert mest i nå den siste tiden. Det er denne fargen som har inspirert oss til å velge brunt golv. Planen har vært å gjøre noen kosmetiske tiltak også her når vi alt er i gang. Male golvet på nytt er ett av dem. En så grundig vask som det fikk i dag har det nok ikke fått på lenge.


Mens golvet tørka opp etter vask fant jeg fram pensel og grunning, og fikk grunna alt av panel på naborommet. Kommende helg er avtalen av rommets hyppigste gjest skal ta turen sørover for å svinge malepenselen, så da er det viktig at grunnarbeidet er gjort.

 

Den gamle brunfargen er nok en anelse mer rødlig enn den nye vi har valgt, men jeg er ganske fornøyd med at de er så like tatt i betraktning at de er plukka ut på øyemål.


Jeg tipper golvet blir litt lettere å vaske etter et par strøk med ny maling Det var faktisk sånn da jeg i trodde jeg var smart og tørka over golvet en siste gang med en tørrmopp, så endte det med at jeg måtte plukke rester fra golvet etterpå, der det var mest slitt.

11 kommentarer:

 1. Dere er kjempeflinke. Mange innlegg her siden sist jeg var innom. Så her ser man virkelig at det skjer ting. Ikke bare Instagram som har tatt meg bort fra bloggen, men det endte med skifte av internett leverandør, og med Mobilt Bredbånd fra Telenor er ikke det å se igjennom en haug med blogger så lett lenger. Nettet er nemlig en smule tregt her... Desverre. Lykke til videre, snubler innom igjen ved tid og anledning.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Liker golvfargen kjempegodt! Går dere for den i alle rom oppe?

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig i tvil, Elisabeth! Klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal velge i gangen utenfor rommene. Trappa opp er grå, mens rommene blir brune. Tenke, tenke... (",)

   Slett
 3. Regner med at han er spent han som kommer for å male. Dette er hans barndomshjem ikke sant?

  Det kan hende du bør pusse litt på gulvet før 2.strøket med maling.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, denne gangen er det ei venninne som kommer. Hun er nok litt spent hun også, selv om jeg tipper hun har sett bildene. (",)
   Jeg må nok ta ei vurdering av pussebehovet, ja. Pussing er dessverre ikke favorittaktiviteten...

   Slett
  2. Glede meg til å se forandringene, og til den lovde rødvinen etter jobben er gjort :)

   Slett
 4. Det blir så bra , koselig farge ! Fin ny uke til deg ! Klem

  SvarSlett
 5. Fargen var kjempefin! Passer godt til tapeten synes jeg!

  SvarSlett
 6. Inspirerende å følge med på alt som skjer- blir veldig fint.

  SvarSlett
 7. så fin brunfarge
  som dere jobber
  men jammen får dere det fint
  klem Eli:)

  SvarSlett
 8. Takk i lige måde :-) Jeg er innom her både titt og ofte for å se hvordan det går med dere og jammen har dere gjort mye. Kjempefint med brunt golv :-) Jeg bør nok holde meg til lyse golv i farfarhuset for der er det jo ikke strøm, og det blir fort mørkt om kveldene vår og høst.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...