onsdag 5. september 2018

Et rom gjenoppstår


Eller kanskje jeg skal si at et rom blir til, for vi utvider jo faktisk dette rommet med ca 30 cm i bredden. Etter at snekkeren var nede for telling med ryggkink forrige uke, var det deilig å endelig se at noe skjedde innendørs igjen. Tidligere i uka har fuktsperre, nye golvåser og isolasjon kommet på plass. Da jeg kom hjem i ettermiddag var den nye veggen kommet opp, og golvbordene lagt.


Dermed kunne jeg trø inn på fast grunn for første gang på tre år i dette hjørnet av huset. Skjønt særlig fast var det vel ikke før det heller, det var vel stort sett belegget som var i fast form. Her ser man ganske godt hvor langt ut veggen er flytta i forhold til før. Listverket på den venstre sida av vinduet er tatt vekk fordi veggen gikk helt innpå vinduet. Hverken pent eller praktisk.


Døråpninga beholder vi omtrent på samme sted som den var, men døra blir litt større og ikke minst litt penere. Her sto det ei 60-tallsdør som ikke vil bli savna. Den som skimtes i bakgrunnen her er den siste av sin art her i huset, og den formen for rødliste den står på gir ikke håp om at den kommer til å overleve.

4 kommentarer:

  1. Dette er boden, soverommet og kontoret i den ene enden av huset? Skal det bli et større soverom med kontor innenfor?

    SvarSlett
  2. Rødlistet 60-tallsdør 😂
    Blir bra dette

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...