onsdag 29. august 2018

Konturene av en ferdig vegg


Aller først: De blei nok panel til hele veggen. Faktisk er det noen meter til overs. Godt beregna, med andre ord, og en stor lettelse å komme hjem fredag for ei knapp uke sida og konstatere at jeg slapp å stresse med dette. I dag har jeg også fått malt hele veggen ferdig, med god hjelp av en fryktløs svigerbror som ikke har noe imot høyder.


Maleværet har heldigvis for det meste vært bra akkurat nå som det var behov for det, og på søndag fikk jeg malt helt opp til andre etasje på stillaset. Da var de to første boksene tømt (til sammen 1,6 liter, det kaller jeg drøy maling), armen sliten og motet tøyd til det ytterste, så det passa bra å ta kveld.


Jeg er ikke så veldig begeistra for å oppholde meg i høyden, men blei etterhvert vant til å stå på dette nivået i stillaset. I dag våga jeg meg faktisk enda en etasje høyere, men det helt øverste nivået overlot jeg til den gode hjelperen.

6 kommentarer:

 1. Det er utrolig tilfredsstillende når et så stort prosjekt er fullført.

  SvarSlett
 2. Så vanvittig herlig å bli ferdig med første strøk. Godt jobba!

  SvarSlett
 3. Linoljemaling? Vi malte den ene ytterveggen med det og den er omtrent dobbelt av din endevegg. Gikk med ca 8 liter før vi var ferdige med to strøk. Utrolig drøy og veldig lettvint å vaske av hendene.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er linoljemaling. Det er nesten ingen som tror meg når jeg forteller hvor drøy den er. Et veldig godt argument i seg sjøl når man skal velge maling. :-)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...