torsdag 23. august 2018

Nå bygges det opp igjen


Etter sju dager med for det meste riving og forberedelser til å bygge opp igjen, var det godt å komme hjem og endelig se det nye panelet oppe på veggen. En slett og fin vegg, med jevne og fine avslutninger - veldig kledelig til vinduene og døra. Det eneste som trakk litt ned, var at haugen med panel som ligger igjen på bakken så foruroligende liten ut. Det blir spennende å se om det blir nok, eller om jeg har tabba meg ut på beregninga.


Det nye, lille vinduet på kammerset (der det ikke var vindu fra før, men har vært et stort opprinnelig), må jeg kanskje venne meg litt til. Jeg valgte et lite av hensyn til bruken av rommet innvendig, men er litt spent på hvordan det påvirker harmonien utvendig. Uansett var det godt med litt dagslys, det har jeg aldri sett her før.


På boden/kontoret har det ikke skjedd veldig mye siden vi jobba her sjøl i helga, men det skarpe øye vil se at det som var av morkent materiale under veggen nå er skrapa bort. Dermed er det klart for å felle inn nytt materiale, og begynne jobben med å bygge opp golvet igjen. Golvbordene er allerede kommet i hus, har jeg sett.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser bra ut. Fordi døra nede er større så blir det faktisk likevekt på veggen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det er godt å få tilbakemelding som dette når man blir litt i tvil. :-)

   Slett
 2. Dette blir fint søte Maria :)
  godt å få det i orden før vinteren setter inn
  krysser fingrene for at det er nåkk kledning
  god hel til deg
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Eli. Som du ser i neste innlegg var det heldigvis nok. :-)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...