tirsdag 8. august 2017

Ny, gammel kommode


Jeg har lenge vært på jakt etter et oppbevaringsmøbel til mellomgangen. Helt bevisst har jeg ikke så mange møbler inne på badet som ligger vegg i vegg, så planen har vært å ha et sted til badehåndklær her. Jeg har hatt et indre bilde av et kommodeskap med to skuffer og to dører, men det har vært vanskelig å finne. For et par uker siden fant vi i stedet dette hos en brukthandler. Det fikk bli med bak i stasjonsvogna hjem, og er nå vaska og satt på plass.


Skuffene var veldig fine inni, og det var hverken kjellerlukt eller tobakkslukt eller andre uønskede odører å ane. Dermed kunne kommoden tas i bruk med det samme, det eneste jeg syntes jeg trengte var lit hyllepapir i bunnen (faktisk funnet på C*** O****n for noen år siden). Alle badehånddukene fikk plass i de tre nederste skuffene, så da kunne den øverste brukes til annet småtteri som ikke trengs på badet hver dag.


Nå må jeg bare finne ut hvor jeg skal plassere det lille, fine bordet som sto her som ei midlertidig løsning.

5 kommentarer:

 1. Så fin kommode! Har selv en som ligner veldig. Arvet etter min gammeltante. Jeg ønsker meg flere på tross av at jeg allerede har minst to som er like fine og enda noen til. Kommoder kan man aldri få for mange av. :-) Jeg har alltid likt ådringsmalte møbler og nå liker jeg dem bare bedre og bedre. Skulle ønske de hadde slike kurs i nærområdet en gang.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Ekstra spesielt med de man har arvet, men har man ikke nok av dem får man kjøpe. :) Denne er faktisk kjøpt i Harstad, hos Askeladden. Vi var forbi der en liten tur for noen uker siden. Godt med stasjonsvogn da. Ellers var det så fullt i butikken at vi knapt klarte å skille det ene fra det andre. :)

   Slett
  2. Jepp. Veldig fullt. :-) Kjøpt kommode er også fint.
   Camilla

   Slett
 2. Så heldig bruktfunn! Et smykke av en kommode. Nydelig ådringsmalt og med fine håndtak og beslag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og så glir skuffene lett når man skal åpne og lukke dem, det er jo viktig for et bruksmøbel. :)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...