fredag 3. april 2015

Panelet kommer opp på veggene


Askeonsdag tok jeg ut litt avspasering, sånn at vi hadde hele dagen på oss til å jobbe videre med gjesterommet. Vi begynte med panelet på den ene veggen på tirsdag kveld, men fikk problemer med utstyret akkurat like før vi hadde gjort den ferdig. Heldigvis har jeg en "velutstyrt" svigerbror, som i tillegg er så snill at han tok seg en kveldstur innom med det vi trengte. Dermed kunne onsdagen brukes som planlagt.


Nå begynner rommet å likne litt på ei fuglekasse, med ubehandla treverk på tre av fire vegger, i tillegg til golvet. Siden vi ikke har noe særlig med strøm i andre etasje for tida, ser jeg for meg at vi venter med malingsjobben til det blir litt varmere i været. I mellomtida skal vi få skifta ei dør, satt inn det nyrestaurerte vinduet og litt sånt småtteri.


Den fine tapeten på endeveggen er nesten helt plettfri, til tross for at den sikkert har vært på veggen siden 60-tallet. Det er kun noen merker etter ei ledning og en stikk-kontakt, men det klarer vi fint å kamuflere.


Tapeten på de tre andre veggene er det derimot ikke så trist å kle inn, den har blitt både skjoldete og oppsprukket over årene. Samtidig er jeg helt sikker på at den gangen rommet blei pussa opp med ny tapet, så tenkte de det samme som vi kommer til å gjøre når vi er ferdige: Dette blei skikkelig fint, altså!

5 kommentarer:

 1. Så flott det vart! Dåke er jammen meg raske!

  SvarSlett
 2. Det blir et kjempefint rom, skikkelig panel er absolutt penest, og utrolig gøy at den fine tapeten var bevaringsverdig!

  Her går vi for den late løsningen med smartpanel i påbygget og på kjøkken og muligens også i stua når nye vinduer skal inn

  Akkurat nå nyter vi langfredagfreden i solveggen! Fortsatt god påske

  SvarSlett
 3. Kjenner det klør i hendene etter å smøre sperregrunning på det panelet :-) Blir spennende å følge dere videre og se hvordan rommet blir til slutt :-)
  Ha en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 4. jeg hadde nok hatt problemer med å vente med malingen. Har dere valgt farge? Og gulvet skal oljes?

  SvarSlett
 5. Dere er virkelig kjempeflinke, blir skikkelig bra! Blir gøy å se hvordan det blir tilslutt. Fortsatt god Påske. Pam :)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...