søndag 26. april 2015

Første strøk


Pussejobben blei litt utsatt, men i ettermiddag etter at husets snekker dro fant jeg ut at nå var det bare å hoppe i det. Med litt farting i jobbsammenheng kommende uke er det ingen tid å miste, så det er ikke så aktuelt å skille mellom ørk og helg.


Det har som sagt hele tida vært meninga å male golvet, det er liksom det som blir riktig her i huset. Jeg påførte malinga med rull, men for å få den rette finishen må det strykes over med pensel. Også en viktig detalj i et gammelt hus, enten det er på vegg eller golv.


Akkurat det der med fargevalg synes jeg er litt vanskelig, men til slutt må man jo ta et valg. Her har valget stått mellom en gråfarge og en brunfarge som begge har vært brukt her i huset. Til slutt endte vi på den brune. Vi maler med Trestjerners i fargen Nøtt, som ser omtrent sånn ut etter første strøk.


På dette bildet ser det voldsomt mørkt ut utenfor solfeltet. Jeg tror nok bildet over viser mer korrekt gjengivelse av hvordan det blir seende ut når det er ferdig. Vi får se. Skulle det bli helt feil, så finnes det jo alltids mer maling i butikken.

5 kommentarer:

 1. WoW! Sprek farge! Og bra valg! Gler meg til å sjå det ferdige resultatet!

  SvarSlett
 2. Dette blir bra. Det har muligens vært brunmalte gulv i to stuer her, men malingen var helt nedslitt så det var vanskelig å se. Ellers vet jeg at det var hvitskura gulv i andre rom, selv om de verken var hvite eller skura da vi overtok.

  SvarSlett
 3. , enda eg hadde mange strøk. Det er vel noe med at de ikke kan bruke sammeterke stoffer som de sgjorde før pga. miløet tenker jeg , som gjør at den ikke er like holdbar som den gammle gulvmailingenFin ny uke til deg ! Klem

  SvarSlett
 4. Nå gleder jeg meg til å se golvet tørt :) Ble sikkert knallfint!?

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...