onsdag 18. desember 2013

Tilbake til framtiden


Vannklosettet - for en fantastisk oppfinnelse det i grunnen er snakk om! Etter sånn omtrent 3 måneder, 22 dager og 12 timer er det endelig på plass en ny utgave av denne herlige innretningen i min oldemors hus. Det er en svært velkommen førjulsgave. Det eneste skåret i gleden er at det ikke kan tas i bruk før i morra tidlig fordi limet (man limer nemlig i dag) må tørke først. Men pytt, det overlever jeg!


Dusjveggene blei montert på mandag, og svarer også til forventningene. I tillegg er det gjort klart til servant og vaskemaskin, men lenger kommer vi ikke før jul. Noe skal man jo ha å glede seg til etter jul også...

6 kommentarer:

 1. Du verden her har det skjedd ting.
  Gratulerer med innedo igjen!!!
  Det blir herlig i morgen og gå inn på varmt bad og kunne gjøre bimmelim og bommelom der.
  Vi får glede oss til over jul med å se resten.
  Masse klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Hei hei ! Du , det var jo et helt genialt forslag som du kom med da , det om å skrive liste for deretter å stryke halvparten ...hmmm det skal jeg prøve ! ;) Så flinke dere har vært da som har ordnet badet , så fint det blir !God kveld til deg ! Klem

  SvarSlett
 3. LYKKE
  SÅ BRA DETTE BLIR
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Dette er veldig bra. Vi må få noen før og etterbilder helt til slutt. Så håper jeg vaskemaskinen har vært koblet til at annet sted i byggeperioden.

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Så bra å få til vannklosett før jul! Og morsom overskrift! Og så må man kanskje ha vært uten innedo for å sette pris på det:) Det er ålreit med utedo, men da vil jeg i så tilfelle ha både utedo og innedo:) Kjempefint med dusjhjørne da! Det drømmer jeg om også! Lei av badekar for øyeblikket..

  SvarSlett
 6. Hei hei :-)
  Så flott badet blir!! Det gulvet er bare såå fint!! Og kjempe fin farge på veggen!!!

  Må du og dine ha en riktig trivelig jul og ett godt nytt år!
  Jule hilsen fra oss i Gamlestogo :-)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...