onsdag 4. september 2013

Mellomspill


25 sekker med isolasjon, en haug med trevirke og et tilhengerlass med belegg, rørdeler og annet småtteri. Det viser varetellinga etter at vi har fjerna det som skal fjernes fra badet. Vi er ikke tilgodesett med avfallsmottak som er åpne hver dag her i området, så plenen blir ikke rydda før mandag til uka.

Vi har er et lite mellomspill i oppussinga mens kjæresten er på jobb et par uker. Helt etter planen forsåvidt, ettersom vi skal gjøre mye sjøl. Rørleggeren pusler med det han skal montere under golvet, mens min jobb er å rydde opp etter oss, i tillegg til å skaffe det vi trenger til neste økt. Akkurat det går litt tregt for tida ettersom bilen valgte å ikke starte i går, men det ordner seg sikkert til slutt det også.

3 kommentarer:

  1. Fryktelig kjedelig med biler som ikke starter, da man ser hvor mye man trenger den. Min gode gamle hiace har vært på verksted i en mnd i påvente av en stor del fra Danmark, et stort savn! Er det ikke utrolig hvor mye søppel det blir av renovering. 25 sekker isolasjon fra et bad er helt utrolig. Dere er flinke. Følger spent med på museproblematikken. Det rare igamlehuset er at de bare kommer seg inn på bad, stue, et soverom og et kott. Resten av huset er musefritt. Merkelige greier. Ha en god dag og lykke til med bilen. Pam :-)

    SvarSlett
  2. Jeg ser dere har litt å "pusle med" dere også. Det er utrolig hva man bruker av materialer i husbygging, det ser man når man river det. Blir spennende å følge med.

    SvarSlett
  3. Jeg får litt flash-back når jeg ser sånne hauger.

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...