tirsdag 10. september 2013

En lys ide


Badet vårt er på bare 6 kvadratmeter (faktisk bittelitt mindre), og det er jo ikke all verden. Avgjørelsen om å kaste ut badekaret til fordel for dusj trengte vi ikke lange tida på, og der sparte vi selvsagt noen centimeter. Varmtvannstanken i hjørnet under vinduet, derimot, regna vi med at vi måtte leve med slik den sto også på den nye badet. Men så foreslo en av mine onkler noe vi ikke hadde tenkt på: Hva med å flytte den ned i kjelleren?


Det hadde vi ikke tenkt på. Kjelleren er nemlig ikke større enn en almindelig potetkjeller (det er forøvrig akkurat det den er). Sjøl har jeg knapt vært under luka de siste årene. Men det viste seg snart at det var en kjempeidé. Vi måtte riktignok kjøpe ny tank i en slankere modell for å få den ned luka, men ny hadde vi likevel vært nødt til å kjøpe om ikke så lenge. I går plasserte rørleggeren den på sokkelen vi støpte for to uker siden. Dermed er 60 x 60 cm frigjort på badet. Nå gjenstår bare å finne ut hvordan vi skal bruke dem.

9 kommentarer:

 1. Akkurat det samme ble faktisk gjort her i huset også. Hver cm teller i gamle hus. Gleder meg til å se hva du skal erstatte opptjent plass med :)

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Så lurt! Nå fikk vi en god idè, for det hadde vært gull å få litt bedre plass på badet vårt også. Tusen takk for tipset :-)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Mona

  SvarSlett
 3. Så bra at dere fant en ny plassering av varmtvannstanken.

  Forutsatt at vinduet er høyt nok på veggen vil det sikkert være fristende å sette vaskemaskinen/tørketrommel under vinduet. Men da blir vinduet vanskelig å åpne. Har du laget mange utkast i 3D?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ligger an til å bli en vaskemaskin der, ja, men vi får enda se... Ingen utkast i 3D, desto flere i hodet. (",)

   Slett
 4. Ja du det ble nok bra ! Her hos oss er det laget nytt bad for tre år siden og varmtvann berederen står midt i glaningen. Jeg sier til gubben at jeg nekter å sitte å se på en varmtvannbereder resten av livet !!! Ble det mye styr med rør og greier å flytte den ?? Fin dag til deg ! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. For oss blei det ikke noe ekstra styr egentlig, i og med at hele badet allerede er revet opp. Ikke er det så lange biten ned til kjelleren heller.

   Slett
 5. Så lurt! Vi har også lite bad, 5,7 kvadrat tror jeg. Man må være litt kreativ. Gøy å se hvordan det blir hos deg. Pam :-)

  SvarSlett
 6. Vi har måttet gjøre det på samme måte så nå er det støpt ferdig sokkel i kjelleren slik at vi snart kan få koblet til vann :) Tror faktisk vårt bad er omtrent på deres størrelse. Det blir intimt, men koselig får vi håpe.

  *Hilde*

  SvarSlett
 7. Det var lurt! Kjekt å bruke kjelleren til sånt! Det sparer jo masse plass!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...