fredag 28. august 2020

Ryddesnekring

 


Forrige helg hadde vi ei lita varetelling blant materialene som ligger lagra på det som en gang skal bli det nye kjøkkenet i huset. Det var blant annet en liten rest dobbel pernillepanel igjen, som etter måling viste seg å holde nesten til å gjøre ferdig en vegg i bakgangen. Den har bare blitt stående som ei uferdig bakside etter at vi bytta døra inn til mellomgangen for noen år sida. Med litt juksing og triksing fikk vi til å dekke hele veggen med panel. En flax-lodd til den som klarer å se hva vi gjorde. 

I tillegg hadde vi to hele og ei halv veggplate igjen etter et annet prosjekt, som vi satte opp på veggen til venstre. Nå gjenstår maling, tapet, golvbelegg og listing, og så er faktisk gangen helt ferdig.

10 kommentarer:

 1. hei Maria:)
  løste dere de ved å legge panel på langs oppe og avslutte før lost nede ?
  flinke er dere vertfall
  nå er jeg spent på farge valg:)
  nyt helgen
  klemmer i fleng :)  SvarSlett
  Svar
  1. Du er inne på noe, ja. :) Det har vi også gjort, i tillegg til å skjøte ett panelbord i hjørnet. Der kommer det uansett en stor skjenk slik at det ikke blir synlig. I tillegg har vi brukt en annen type panel som likner veldig, men er litt bredere mellom perlene enn dette.

   Slett
 2. Synes det ser ut som en annen panel i høyre hjørne. :-) Rydding i lageret er alltid kjekt. Fint ble det i alle fall.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal si du har et skarpt blikk, Camilla! :) Ganske riktig har vi brukt en annen type panel som likner veldig i høyre hjørne, men den er ikke dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her.

   Slett
 3. Er det ikke vanlig at panelet går helt opp og helt ned, og at tak- og gulvlister legges utenpå? Her har dere vært smarte og fått panelet til å rekke over hele veggen. Bra jobba! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nok det som er vanligst å gjøre. I dette tilfellet var restene overskudd fra et rom der det var lavere under taket, derfor var de litt for korte. Uansett hadde vi ikke nok, så vi var nødt til å bruke en rest av annen type panel som likner veldig i høyre hjørne. Forskjellen er at den ikke er dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her.

   Slett
 4. Tenker det ikke er panel eller ikke er samme panel bak listene rundt døra? Blir flott når gangen er ferdig. Stikker innom snart for å ta en titt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er på sporet. :) Vi har brukt en annen type panel som likner veldig i høyre hjørne, men den er ikke dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her. Du får komme innom å synfare / saumfare. Har te. :)

   Slett
 5. GODE NYHETER ER DET JEG HAR BRUKT TIL DEG ALLE.
  Jeg har nylig lest om investeringer i krypto/forex/bitcoins fra en blogg, og jeg velger å prøve å tjene mer da jeg begynte å falle i feil hender, jeg mistet € 1000, jeg stoppet og sa til meg selv at dette er falskt til vennen min juliana fortalte meg om MR, JAMES TRADING PLATFORM, jeg tok raskt kontakt med denne mannen, og dette var hvordan jeg begynte å tjene € 8.000 hver uke ved å bytte bitcoins med ham, jeg tjener mer og mer. Du kan prøve i dag via kontakt nedenfor, bitcointrade965@gmail. com

  SvarSlett
 6. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
  1 ELSKER STAV
  2 VINN TILBAKE EX
  3 KVINNEFRUKT
  4 STAVEKOMMONSJON
  5 BESKYTTELSE
  STAV 6 STAV FORRETNING
  7 STAV GOD JOBB
  8 LOTTERI STAV og STAV SAK

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...