fredag 28. august 2020

Ryddesnekring

 


Forrige helg hadde vi ei lita varetelling blant materialene som ligger lagra på det som en gang skal bli det nye kjøkkenet i huset. Det var blant annet en liten rest dobbel pernillepanel igjen, som etter måling viste seg å holde nesten til å gjøre ferdig en vegg i bakgangen. Den har bare blitt stående som ei uferdig bakside etter at vi bytta døra inn til mellomgangen for noen år sida. Med litt juksing og triksing fikk vi til å dekke hele veggen med panel. En flax-lodd til den som klarer å se hva vi gjorde. 

I tillegg hadde vi to hele og ei halv veggplate igjen etter et annet prosjekt, som vi satte opp på veggen til venstre. Nå gjenstår maling, tapet, golvbelegg og listing, og så er faktisk gangen helt ferdig.

8 kommentarer:

 1. hei Maria:)
  løste dere de ved å legge panel på langs oppe og avslutte før lost nede ?
  flinke er dere vertfall
  nå er jeg spent på farge valg:)
  nyt helgen
  klemmer i fleng :)  SvarSlett
  Svar
  1. Du er inne på noe, ja. :) Det har vi også gjort, i tillegg til å skjøte ett panelbord i hjørnet. Der kommer det uansett en stor skjenk slik at det ikke blir synlig. I tillegg har vi brukt en annen type panel som likner veldig, men er litt bredere mellom perlene enn dette.

   Slett
 2. Synes det ser ut som en annen panel i høyre hjørne. :-) Rydding i lageret er alltid kjekt. Fint ble det i alle fall.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal si du har et skarpt blikk, Camilla! :) Ganske riktig har vi brukt en annen type panel som likner veldig i høyre hjørne, men den er ikke dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her.

   Slett
 3. Er det ikke vanlig at panelet går helt opp og helt ned, og at tak- og gulvlister legges utenpå? Her har dere vært smarte og fått panelet til å rekke over hele veggen. Bra jobba! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nok det som er vanligst å gjøre. I dette tilfellet var restene overskudd fra et rom der det var lavere under taket, derfor var de litt for korte. Uansett hadde vi ikke nok, så vi var nødt til å bruke en rest av annen type panel som likner veldig i høyre hjørne. Forskjellen er at den ikke er dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her.

   Slett
 4. Tenker det ikke er panel eller ikke er samme panel bak listene rundt døra? Blir flott når gangen er ferdig. Stikker innom snart for å ta en titt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er på sporet. :) Vi har brukt en annen type panel som likner veldig i høyre hjørne, men den er ikke dobbel og det er litt bredere mellom perlene enn det andre. I tillegg har vi skjøta på et panelbord nederst i venstre hjørne, men det er bak trappa på bildet og umulig å se. Til daglig vil det bli skjult av skjenken som skal stå her. Du får komme innom å synfare / saumfare. Har te. :)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...