lørdag 7. mai 2016

Litt småtteri og en stor ting igjen


I går og i dag har vi gjort masse arbeid i mellomgangen, som begynner å bli mer og mer ferdig. Den panelte lille veggen mot vest var allerede ferdigmalt, og det samme var den nye mellomdøra takket være husets nyeste tilvekst. Dermed var det om å gjøre å få på plass tapeten - Kjellbergska gården fra Duro tapeter - sånn at det var klart for listing rundt dører i dag.


På den grønne døra er det brukt det originale listverket, som faktisk var blitt for kort etter at det nye golvet er kommet på plass. Det løste seg greit med et par fliser av de nye kopiene, og overgangen blir stort sett usynlig når alt blir malt i samme farge. Også golvet skal males, i samme farge som golvlistene, og så må vi be elektriker innom en tur for å feste ledninger vi har løsna litt å mens vi har holdt på. Da er det ikke mye som gjenstår.


Bortsett fra denne døra, som plutselig stikker seg enda mer ut enn før. Fram til vi begynte oppussinga av badet i 2013 hadde den selskap av to andre slike dører, pluss at den grønna døra var plateslått for å likne mest mulig. Nå er de to andre en saga blott, sammen med den nevnte plata, og det samme blir også endeliktet for denne. Ny (men gammel) dør ligger klar på loftet og venter på karm før den kan settes inn.

6 kommentarer:

 1. Åhhr, det blir så utrolig FINT! Gjennomført

  SvarSlett
 2. Det er interessant at man på 50 og 60 tallet synes at glatte dører var så fint. Heldigvis at mange gamle dører ble lagret og kommer fram i lyset igjen.

  Supert tapetvalg.

  SvarSlett
 3. Hallo søte Maria:)
  jeg blir sååå glad
  av bloggen din
  dere er så flinke
  elsker at dere bruker di gamle dørene
  håper sola skinner hos deg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 4. Det blir kjempefint og så nydelig tapet du har valgt !!! God kveld til deg ! Klem

  SvarSlett
 5. Så fint ! Her har jeg ikke vært før.. Så må "gå" litt rundt å kikke :)
  Ha en fin lørdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 6. Nydelig tapet!
  Ha en fin helg,
  Klem Ida

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...