mandag 4. februar 2019

Flere lister


 

Malinga på kontoret har tørka, både i taket og på veggene, og det var klart for å sette opp de siste listene i overgangen mellom taket og veggene. Etter å ha gått i lære noen år, er det sånt jeg klarer sjøl nå bare jeg har tilgang til kapp- og gjæresag og spikerpistol. I tillegg lista jeg rundt døra når jeg alt var i gang.


Rundt vinduet er planen å sjekke lageret med gammelt listverk ute i skjåen for å forhåpentligvis kunne benytte originale materialer hele veien rundt. Det er ærlig talt så kaldt ute nå at jeg har valgt å utsette det, men før eller siden må jeg nok ut på jakt. Dersom jeg ikke finner det jeg trenger, får vi bruke nye kopier i stedet.


Listene som mangler oppe på kammerset har jeg også kappa ferdig, sånn at jeg kunne utnytte varmen på kontoret til å male dem i riktig farge. De tørker forhåpentligvis kjapt, sånn at jeg får dem på plass i løpet av uka.

2 kommentarer:

 1. Så flink du er Maria, jeg har alltid ansett listing for å være «blått» arbeid (altså noe for Rune, forresten bra artig at din og min mann heter det samme :-) ) jeg har aldri skjønt hvordan vinklene skal skjæres og blir helt hjernedød når noen nevner listing. Du bør lage et innlegg om skjæring av lister!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vil kalle det lilla arbeid, og med litt trening kan det sikkert bli helrødt. :) Akkurat det der med profiler og hjørner er litt mentalt krevende, men man kan jo lage seg noen småbiter å trene på.

   - Ellers håper jeg ikke min egen favorittsnekker G leser dette, og tror jeg har skaffet meg en ekstramann som heter Rune. :-) :-) :-)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...