torsdag 19. mars 2015

Klar for mer arbeid


I går kom ca 60 kvm med nyhøvla panel til gårds. Vi valgte å få laga kopi av det originale panelet som er brukt veldig mange plasser her i huset da vi pussa opp badet, og hadde veldig gode erfaringer med det. Det eneste problemet var at regninga aldri kom, og siden jeg liker å gjøre opp for meg uten å være nødt til å knebe leverandøren om å få faktura valgte vi å bytte høvleri. Det vi har brukt nå ligger i Tromsø, og jeg blei oppmerksom på dem etter tips fra fylkeskonservatoren.

Panelet skal blant annet brukes på den ene veggen på "nyrommet" der den originale kledninga var fjerna. I tillegg planlegger vi litt oppgradering av noen gjesterom på loftet, nå som rivearbeidet vårt har gitt oss mindre soveplasser nede i 1. etasje.

Siden tørre lagerplasser er mangelvare her på gården måtte vi ta alt inn. Det eneste rommet som var stort (les: langt) nok var "nyrommet", så derfor ligger det an til at vi begynner på loftet for å få rydda litt plass på den måten før vi fortsetter nede. Nå skal vi bare ta oss ei Stockholm-helg for å samle mot og krefter.

6 kommentarer:

 1. Dere gjør alt så ordentlig! Utrolig inspirerende :) Blir spennende å se panelet på veggen.

  Nyt helga i Stockholm, deilig by å samle pågangsmot i det - med alle sine vakre bygninger.

  SvarSlett
 2. Det var lite originalt panel i huset vårt, men vi burde nok tenkt oss om litt til før vi valgte det nye.
  Dere gjør alt grundig og riktig.

  SvarSlett
 3. Så fint det må bli med originalt panel!! Gleder meg til å se etterhvert :-) Blir det mye dyrere og få laget panel?
  Kos dere på avkoblingstur, det kan trenges av og til for å få ny giv!

  SvarSlett
 4. Beundrer dere for at dere gjør ting så ordentlig. Det gjør seg nok med skikkelig panel, slik det har vært fra før. Er spennende å følge dere i oppussingen :-)

  SvarSlett
 5. Så herlig. Vi har også måttet bytte ut eller legge nytt panel og da har vi gjort som dere, kopiert det gamle. Alle veggene på utsiden av huset er panelt med nytt perlestaffpanel, likt det som var. Det er så flott å se gamle hus blir tatt vare på samtidig som husets sjel bevares. Dere gjør et flott arbeid med huset, stå på !!

  SvarSlett
 6. Hei på deg:)
  lekker panel
  blir sååå lekker og flott hos dere
  nyt dagen
  klem Eli:)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...