fredag 27. mars 2015

Angrep fra alle kanter


Som sagt tidligere var planen å begynne - eller fortsette - med oppussing på loftet. Dette gjesterommet er det eneste rommet på loftet som har varme, og er dermed også det rommet som er mest i bruk hele året. Bortsett fra den fine endeveggen med vinduet er rommet egentlig ganske utrivelig, med ei falma og ødelagt tapet på de tre andre veggene og plater på golvet. I tillegg er vel ikke senga det møbelet i huset med mest personlighet å skilte med.


Husets herre er litt bekymret for at vi har så mange småprosjekter på gang. Han ser for seg at vi ender opp med Sinnasnekkern på besøk, som gir oss inn for at vi ikke gjør oss ferdig med det ene prosjektet før vi begynner på det neste. Selv holder jeg fast ved at det er en form for logikk i det hele.

Planen i dag var å rive det elektriske anlegget (type førstegenerasjon), listverket og golvplatene, og kanskje begynne med litt paneling. Det gikk bra helt til vi kom til siste punkt på riveprogrammet. Det viste seg, kanskje egentlig ikke så overraskende, at platene var limt på golvet. Dermed blir det plan B i morra: Kjøpe nye golvbord.

5 kommentarer:

 1. Huff ja, de hadde vel ikke tenkt at de platene skulle rives opp igjen. Tror ikke jeg hadde turt å slippe sinnasnekkeren inn i gamlehuset, bygningsvern er kanskje ikke det han brenner mest for er jeg redd. Huff, har en mann som lett begynner på for mange ting på en gang, min jobb er å holde ham i ørene ;). Den tapeten ser så fin ut forresten. God helg og God Påske, klem Pam

  SvarSlett
 2. ti hi ja kjenner meg igjen her
  spennende å holde på
  men også slitent
  god helg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 3. Jøye meg, dåke står jammen meg på! Og ja, ver forsiktig, sinnasnekkeren lurar bak buskane! Men kjekt for meg og andre å følgje med då :-) Eg er i gong med litt rydding ute eg. Vurderte eit maleprosjekt inne, men etter nokre hektiske veker på jobb så trur eg ikkje energien er på plass.
  God påskepussing til dåke! :-)

  SvarSlett
 4. Hadde også begynt på det mest brukte rommet ;) Hyggelig å få det i ordentlig stand!
  Hva kjøpte dere til golvet?

  SvarSlett
 5. Tror nok ikke SInnasnekkern kommer til dere. Ting går framover og blir skikkelig gjort.
  Blir nok et trivelig rom det der om ikke alt for lenge. Gleder meg til å se og følge med underveis.
  Klem fra Marit

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...