lørdag 27. september 2014

Medaljens bakside får nytt rom


På en god dag ser det sånn ut på kontoret, og det er en fin plass å sitte å jobbe med små og store prosjekter, betale regninger eller hva man nå har for seg av administrativt arbeid på hjemmefronten. Men medaljen har ei bakside som ikke er like fin.


På tross av et forholdsvis romslig hus er det nemlig ikke så godt stelt med lagerrom som har innlagt varme eller muligheter for det. Dermed endte alle malingsboksene våre på kontoret. Ordninga skulle være høyst midlertidig, men jeg tror den har vart fem år allerede. Heldigvis har det åpna seg en ny mulighet, i den gamle potetkjelleren. Der har det nemlig blitt varmt og godt etter at vi flytta ned varmtvannstanken. Ikke så bra for potetene, men helt perfekt for malinga.


Før (kl. 14.00 i dag)

 Etter (kl. 15.00 i dag)

 

Kjelleren er trolig det stedet i huset jeg er sjeldnest. Her sto en gammel potetbinge og noen gamle plastrør i tillegg til diverse skrot som har blitt værende der gjennom årenes løp. På golvet var det pappsekker, og vi planla ei stund å legge tregolv her slik at det skulle bli triveligere å gå her nede. Men etter at alt skrotet blei fjerna dukka de opprinnelige golvhellene opp, og vi ser ingen grunn til å skjule det fine resultatet av gammelt slit. 


Under potetbingen oppdaga husets altmuligmann denne fine gamle døra. Noen har ripa inn T.D. på den. Det kan være både oldefar eller en av mine to gammelonkler. Kanskje noen vet hvor den i si tid har vært, det hadde vært artig og visst. Vi tar i alle fall vare på den.

Malingslageret har kommet på plass i sitt nye rom, men det glemte jeg å ta bilde av. Og kontoret har blitt enda triveligere.

8 kommentarer:

 1. Greit å få vekk malingsbokser og sånt. Og veit du at jeg har malingslageret mitt i potetkjelleren
  i gamlehuset mitt sjøl jeg. Perfekt for malingen. Aldri kuldegrader der nede. Hos meg er det en gammel jordkjeller så det er ikke så fint gulv som hos deg. Men det funker.
  Høsthilsen fra Marit

  SvarSlett
 2. For noen fantastiske kjellervegger, og så flott at rommet kan brukes til noe nyttig.

  SvarSlett
 3. Så kjekt å få brukt potetkjelleren, og samtidig slippe å ha kontoret fullt av malingsbokser!
  God helg!

  SvarSlett
 4. Høres ut som en veldig smart løsning. Utrolig flotte heller på gulvet i kjelleren og spent på å høre om dere finner ut mer om døren. Pam :)

  SvarSlett
 5. Wow hvor flott et kjellerrom dere har:)
  Synes veggene og gulvet var stilige,
  lønn for strevet når man finner skjulet skatter.

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 6. herlig med et slik kjellerrom da :) hos oss er det bare jordkjeller med jordgulv, ikke så fristende bruke..

  SvarSlett
 7. Medaljens fremside er ihvertfall veldig koselig. Og så heldige dere er som har en skikkelig gammeldags kjeller med de flotte stenveggene!! ønsker deg en fin uke :-)

  SvarSlett
 8. Se der ja... Og for en flott kjellermur !!! den var jo bare helt RÅ. Når det er sagt står malingspann rundt om i huset her også. Vi flyttet dem i et rim i fjøset i fjor men det ble ganske dyrt etterhvert å holde fjøsrommet varmt nok for det var ikke isolert. Vi bør nok finne en ny løsning i år.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...