lørdag 13. september 2014

Null hull

 

Sammenlikna med i fjor sommer har det blitt gjort lite arbeid på hjemmefronten i år. Nå har høsten vært her ganske lenge allerede, og før man vet ordet av det vinteren på døra med den første snyen. Det var med andre ord på tide å ta tak.


Da vi pussa opp badet valgte vi å snu vinduet, som før var liggende, til et stående vindu. Det ga oss større plass til dusjen, men samtidig et hull i veggen på utsida. Åpninga har bare vært dekket av ei treplate siden den gang, og jeg har faktisk fått spørsmålet om det er knust.


I dagens verden der alt skal være lettvindt for folk var det faktisk ikke bare-bare å forlange de dimensjonene vi trengte på panel hos en hvilken som helst trelasthandler, i alle fall ikke om vi skulle ha dem ubehandla. Ettersom vi maler med linoljemaling var vi usikre på om den ferdige grunninga og malinga går overens, så vi måtte lete litt ekstra.


Etter en omgang med malekosten i formiddag var det knapt mulig å se at det var nytt panel på deler av veggen. Når vi får på et par strøk med maling enda kommer det ikke til å være synlig i det hele tatt. Den "sømmen" som kan skimtes øverst i venstre hjørne er trolig spor etter det gamle inngangspartiet som var her før, den gangen badet var en gang.


Tommelen opp for oss - nå kan vi stryke dette punktet av Å gjøre-lista.

6 kommentarer:

 1. Så godt å få unna sånne ting. Og det ble riktig så fint med ny panel og nymalt.
  To do lista vår står ganske urørt i år den... Får skjerpe opp til neste år.
  Godt med et år uten prosjekter også.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. En ting mindre på lista di til neste år....jeg har også en slik liste, og har fått strøket mange punkt denne sommeren...men jeg har mange ting igjen på lista mi, men det kommer vel flere flotte sommere etter dette....ha en fin kveld.... :9

  SvarSlett
 3. Det ble kjempebra, hvem skulle tro det hadde sett ut som på første bilde?! Dere har gjort en super jobb. Pam

  SvarSlett
 4. Det ble flott! Det er så kjekt når en bare må bytte litt panel i stedet for hele lengden opp. Vi kan heldigvis bruke standard på en del av huset, men de er selvfølgelig uhøvlet. Må derfor gå over en gang eller to med høvel før de settes opp. Vi byttet litt panel for noen år siden og tettet med sikaflex i en dårlig skjøt litt lenger opp. Ser at dette ikke vil holde helt tett over tid, så vi må bytte ut opp til skjøten når vi skal male den veggen. Ganske spesielt faktisk. Skjøter laget for minst 25 år siden er godt utført, mens nyere skjøter er elendig utført.

  SvarSlett
 5. Det ble fint !!! Vi har også en Å gjøre-liste og den er lang som ei brødfjel ! Fin høstdag til deg ! Klem

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...