fredag 17. januar 2014

De tre V-ene på plass


Det blei en lang og god juleferie, men i dag gikk det framover på badet igjen med et lite rykk. Varmen er kobla til, og det betyr at vi kan fjerne den midlertidige ovnen som har holdt badet varmt siden vi begynte med gjenoppbygginga i høst. Døra venter på sine spesialbestilte lister, og at fargevalget skal bli gjort.


Vinduet er er satt inn, og venter nå på foringer og vinduslister. Vi har valgt å snu vinduet fra liggende til stående, og er fornøyd med det. Også taklistene mangler enda - det tar tid når alt skal spesialtilpasses etter modell av det gamle.


Også varmtvannet er kobla til i dag, og vi har tatt den første prøvedusjen på nybadet. Herlig! Det siste som mangler er dreide bein til kommoden. De må helst på plass før vi får vasken i funksjon. Vasken blei litt annerledes på toppen enn jeg hadde sett for meg (fiskekasse, sa min mor), men alt i alt begynner vi å bli veldig fornøyde. Nå ser vi i definitivt enden!

4 kommentarer:

 1. Så bra og så godt å kunne se resultater og snart bli ferdig , kjempedeilig det ! Det blir nok flott med de gammeldagse listene . God natta til deg ! Klem

  SvarSlett
 2. Så godt at dere ser enden på prosjektet nå. Det blir jo kjempefint! Helt enig i snuing av vindu, stående vindu er mye bedre. Og fiskekassen av en vask er fin den og :)
  Gleder meg til å se det endelige resultatet, det kommer til å bli SÅ bra :)

  *Hilde*

  SvarSlett
 3. Så fint det blir. Synes kommoden og vasken var kjempefine jeg.
  Dette blir bra.
  Dessuten setter man virkelig pris på varme og vann når man har hatt litt
  alternative løsninger en stund.
  God helg.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 4. Oj, så fint det blir ;-) Morsomt når en endelig ser en ende på en lang oppussingsperiode. Kan tenke meg det var herlig å ta en dusj på det nye badet. Det skal bli spennende å se badet når det er helt ferdig. Lykke til med resten ;-)

  Ønsker deg en super ettermiddag og kveld! Kos deg masse!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...