tirsdag 21. januar 2014

Hytteliv


Noen har kanskje lurt på hvordan vi har klart oss så lenge uten skikkelig bad. Litt av årsaken til at det har gått så greit å bruke lang tid på oppussinga er at vi har to hus. Ett til hver. Det betyr at vi har hatt tilgang på bad med varmtvann og dusj hele tida, og ikke minst vaskemaskin til klesvasken.


Jeg kaller det hytta. Kjæresten kaller det hjemme. Det spiller egentlig ingen rolle, det har uansett vært et avbrekk fra utedo-tilværelsen jeg ikke ville valgt bort denne høsten.

7 kommentarer:

 1. Å det var da godt du , kjekt med to hus ! Koselige bilder ! God natta til deg ! Klem

  SvarSlett
 2. Jeg var jo så imponert, og tenkte veldig på klesvasken. Å ha et ekstra hus tenke jeg jo ikke på som en mulighet.

  SvarSlett
 3. Aha. Da skjønner jeg at det har gått greit tross alt. Klesvasken ville vel blitt den største bøygen uten innlagt varmtvann. Greit med ett hus nr 2. Litt godt å kunne dusje når man vil også.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Aaaaa, da skjønner jeg hvordan dere har klart å "overleve" uten bad så lenge. For utedo hadde nok sikkert blitt litt kjipt i lengden. Ikke minst mangle på vaskemaskin. Tro meg, det har jeg prøvd.. Fin "hytte" har dere jo også så da er det jo ekstra greit :)
  *Hilde*

  SvarSlett
 5. Ser at dere har det koselig på "hytta". Fint i stua. :) Synes badet deres ser fint ut. Flott med vasken dere har satt på det gamle skapet. Stilig med rutet gulv.

  Ja, er skikkelig kaos her nå, men det blir bedre. :)

  SvarSlett
 6. SÅ BRA
  OG PRAKTISK
  UTE DO PÅ VINTEREN FRISTER IKKJE...
  FLOTT DAG TIL
  SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Dere er heldige da, som slipper å bo oppi det hele når det står på som verst. Noe kan man jo tåle, men bad er jo ganske vesentlig. Og når dere har det så koselig på hytta/hjemmet kan det jo ikke være noe problem ;) Jeg fikk ihvertfall med meg mange sjarmerende skatter du har pyntet med.

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...