lørdag 25. januar 2014

En revolusjon for husmoren


En revolusjon for husmødrene blir det sagt om vaskemaskinen. Jeg er så enig. Nå har riktignok ikke jeg vært nødt til å vaske klærne mine for hånd og skylle dem i ei islagt elv etterpå, men å frakte store bærevesker med klær att og fram mellom hjemme og den tidligere omtalte hytta hver helg er heller ikke noe jeg gjerne velger hvis jeg ikke må. Det er altså ikke to hus tett-i-tett det er snakk om her, og jeg har bodd som vanlig i huset mens vi har jobba med badet. I dag har vi endelig fått testa vaskemaskinen som har stått pent på lager under byggeperioden. Den virker fremdeles - hurra!


Ideelt sett hadde vi kanskje ønska oss eget vaskerom for å få mer plass på badet, men det hadde krevd enda mer renovering så det blir ikke denne gangen i alle fall. Vi er uansett glade for at varmtvannberederen har fått ny plass, og at badekaret har avgitt plassen sin til en langt mer praktisk dusj man slipper å klatre inn i. Det er godt nytt for gamle damer... Vi var forresten spente på om det blei noe særlig trykk i den såkalte regnskogdusjen. Konklusjonen er at vi aldri har hatt en bedre dusjopplevelse.

7 kommentarer:

 1. Jeg klarer ikke å tenke meg engang, hvordan det må ha vært å vaske klær i elva. Det verste er at det er ikke så mange årene siden det ble gjort.. Så deilig med vaskemaskin på badet, det er vel de færreste som har eget vaskerom. Vi har også vaskemaskin på badet og det er helt greit synes jeg. Så fint badet hos dere har blitt! Veldig fint med stort dusjhjørne, og kjempefin farge på veggen. Vi må snart begynne på badet her, men vi aner ikke helt hvordan det skal bli. Har iallefall lyst på dusj istedenfor badekar tror vi da..

  SvarSlett
 2. JA HELDIGE ER VI
  UFF SÅ MASS DEI HADDE Å STI MED
  NYDELIGT BAD
  FIN KVELD TIL SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Så bra! Framgang er ikke å forakte…koselig bad, og deilig dusj, høres bra ut!

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 4. Vaskemaskin må man ha- mistenker vår maskin for å vaske klærne i stykker- for det dukker stadig opp små hull på plaggene..så den har kanskje sett sine beste dager.
  Hvis jeg ikke finner ut at vask i elva er tingen- tilbake til naturen- har jo kort vei til elva også;)
  Gratulerer med nytt bad- det må være herlig med tropisk dusj;)

  SvarSlett
 5. Har vaskemaskin på badet sjøl også. Vi så oss ikke råd til å ha eget vaskerom da vi bygde huset vårt. Måtte bygge etter lommeboka, men jeg synes det er helt greit jeg. Før hadde jeg nemlig vaskemaskina på kjøkkenet. Det var litt upraktisk når man hadde besøk. Når sentrifugeringa tok helt av var det ikke lett å holde samtalen igang kan man si. He he.
  Grattis med nytt funksjonelt bad.
  Lørdagshilsen fra Marit

  SvarSlett
 6. Regnskogdusj det hørtes fint ut ! Ja takk og pris for vaskemaskinen !!! Så deilig med nytt bad og den vaskemaskinen er jo ikke så skjemmende da , verre hos oss med vaskemaskin og varmtvannbereder midt i glaningen . Jaja , en gang..... Fin ny uke til deg ! Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nytt bad! Det ble utrolig fint! Gleder meg til vi en gang skal lage bad på Mattisheimen, men vi må bygge ut først. Nå er det bare satt opp lettvegger i et hjørne av kjøkkenet som tjener som bad. Men innlagt helårsvann er nok en fjern drøm. Samme med toalett. Og klesvasken må nok fortsatt kokes på ovnen i stua, skrubbes på vaskebrett og skylles i elva ;-) Siden vi har så lang vei til sivilisasjonen, orker jeg ikke å drasse skittentøyet med meg ned. Men da vi ikke er bofaste på Mattisheimen, går det greit.

  Ha en fin uke! :-)

  Renate

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...