søndag 18. august 2013

Sitt med ro och ha det bra, tills en annan vill platsen ha


I dag har jeg vært i kamp med spindelvev, gammelt løv og generelt støv i dette lille huset. Det har fått leve sitt eget liv i mange år, og har kun vært til bruk i nødsfall. Om ei ukes tid må det imidlertid settes i drift igjen.


Da kommer nemlig rørleggeren og blinder vanntilførselen til badet. Dermed må alle nødvendige ærender legges til utedoen, og tannpussen må tas i kjøkkenvasken. Hvor lenge vet vi ikke enda, men siden det bare blir kaldere og kaldere utover høsten får vi håpe det ikke varer så altfor lenge.


Vi skal altså gå i gang med oppussing av badet, fra innerst til ytterst. Rivearbeidet vil avsløre hvor dypt inn i materien vi må gå. Det blir spennende. Forhåpentligvis får vi ingen uoverkommelige overraskelser.


Det er jo forsåvidt artig med utedo, men som dekoren viser (Tromsø IL fra den tida da tidligere kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas var stjerne) representerer det en annen tids komfort. Det blir nok mindre tedrikking før leggetid i tida framover, for å si det sånn.


Vi kunne jo kanskje gjort litt ekstra for å gjøre det triveligere der ute, men jeg tror vi lar det være slik det er. Jo lavere trivelselen er, jo fortere går nok oppussinga.

8 kommentarer:

 1. Så gøy at dere er igang. Du har allerede begynt å ta bilder ikke sant?

  SvarSlett
 2. Lykke til med opp-pussing og doflyging. :-D

  SvarSlett
 3. Så det blir liv på den gammle utedoen igjen ja , hehe , men veldig greit å ha den som reservedo da under ordning av badet. Jeg savnet riktignok bilder av kongefamilien der ute på doen !!! Fin kveld til deg !

  SvarSlett
 4. Lykke til med oppussing og håper sommeren varer litt lengre :-) kalde høstvinder er ingen spøk med utedo, men så gøy når badet er ferdig og kan inntas :-)! Pam

  SvarSlett
 5. TI HI
  SÅ PRAKTISK
  AT DERE HADDE
  DETTE ALTERNATIVET DA
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 6. Så spennende med oppussing av bad! Gleder meg til å se. Også krysser vi fingrene for en lang høst og en sen vinter....

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...