mandag 23. januar 2012

Ting Tar Tid / Alt henger sammen med alt / Åndenes makt


Ting Tar Tid.

Det har seg slik at gangen ikke er riktig ferdig enda. Fordi jeg ikke finner de gamle beslagene til kommoden. Fordi jeg fikk nytt kjøleskap for ei stund siden og det gamle fremdeles står i gangen.

Alt henger sammen med alt.

Kjæresten har imidlertid en annen teori. Han tror det er Åndenes makt. Muligens. For i tillegg til det ovennevnte har jeg et prosjekt på gang i stua som skulle være ferdig til jul. Som enda ikke er ferdig. Fordi vi venta på elektriker. Og venta. Og venta. Og til slutt bestilte ny elektriker. Som vi venta på. Og etterlyste. Før han til slutt kom. Kjæresten har følgelig en mistanke om at min oldemors mangeårige venn og samboer O ser noe misbilligende på de forandringene som skjer. Han døde riktignok på 90-tallet, men likevel. I følge denne teorien har han gjemt beslagene, og holdt elektrikeren unna så lenge han kunne.

Det er O som er avbildet i den fine matrosdressen på bildet over. Den søte lille gutten kan da umulig ha noe med saken å gjøre. Min egen teori er som følger: Jeg har samla på så mye skrot og skrammel at det ikke er mulig å finne noe lengre. Gamle kjøleskap får ikke plass i en Toyota Corolla, og blir dermed stående i gangen inntil noen med stor varebil forbarmer seg over eieren. Og elektrikere er rett og slett ikke til å stole på.

8 kommentarer:

 1. Hihi! Hvem vet om ikke samboeren din har rett? Du skal ikke se bort fra det ;)
  Et lite tips; Skal dere gjøre store forandringer i huset, kan det lønne seg å "gi beskjed" om det på forhånd. De som er "igjen" liker ikke forandringer, har jeg blitt fortalt. Men om de blir forberedt, og at man forklarer hvorfor det må gjøres, går det greiere :)
  På Mattisheimen er jeg overbevist om at jeg ikke er alene, når jeg tilsynelatende skal være det. Men det er bare kos. Skaper slik en god stemning.

  Klem Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tipset er kanskje ikke så dumt, det gjelder antakelig å spille på lag med øvrige beboere, både nåtidige og dem fra fortiden. (",)

   Slett
 2. Alt henger sammen - og tar tid. Det er det enste som er sikkert! Jeg bare nyter den gamle tømmerveggen. Heldig hvis du har slike vegger overalt. Mitt hus er fra 1904, og har riktignok tømmervegger, men de er litt mer "polert"...jevnere i kantene.

  Takk for "titten"!

  Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok bare slike tømmervegger ett sted i huset, og det er på loftsgangen. Tømmeret er mest sannsynlig øksa i passende stokker, mens ditt kanskje er produsert på sag siden det er jevnere. (",)

   Slett
 3. Det at ting forsvinne kan nok samboeren di ha rett i, hihi. Vi har problemer med ting som forsvinner hos oss også ;-)
  Det at elektrikeren ikke kommer er bare slik det er ;-)
  Tror det blir ett strøk med Kjønrøk og ett Hvitkalket på våre stokkevegger. Men det endrer seg hele tiden for min del.. Vanskelig!
  Fin gråfarge på gulvene dine forresten!
  -Astri-

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, blei veldig fornøyd med fargen. Skal legge inn fargekodene etterhvert. - Når det bare blir ferdig... (",)

   Slett
 4. Hjelp!! Så skummelt, tihi;) I mitt gamle barndomshjem hadde vi et par slike ånder som ikke ville la ting være i fred. Håper jeg slipper det i vårt nye hus;) Og håper du blir ferdig med prosjektet til neste jul;) Nydelig uke til deg!!

  SvarSlett
 5. ...selv om jeg nok tror på litt "utenomjordisk" tror jeg nok du bare skal slappe av...de beslagene dukker nok opp når du har kjøpt nye! Kanskje du skulle prøve tipset fra Renate allikevel?!?

  God helg til deg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...