søndag 11. desember 2011

Jul i mitt hus


Nå, tredje helg i advent, begynner det endelig å snike seg på med litt julestemning i min oldermors hus og i eierens hode. Ferieavvikling og hektiske dager på jobb har bidratt til å forskyve alle juleforberedelser ut i det blå, men i går var det duket for den årlige julemiddagen med ei venninne, med påfølgende julefilm, og da kjente jeg at nå er det advent.Etter uker på farten og med mange hjemlige prosjekter på gang samtidig har jeg endelig fått oppretta sånn noenlunde ro og orden på kjøkkenet igjen. Et gammelt melkespann, noen lerkekvister og 10 - 12 papirstjerner må betraktes som den foreløpige prikken over i-en. Alt pent plassert på mitt nymalte kjøkkenbord, som med to strøk grunning og like mange strøk med vanlig maling blei et stort løft for kjøkkenstemninga. Nå gjenstår bare et par - tre andre små og store prosjekter før jul. Jeg tror det skal gå fint.


3 kommentarer:

 1. Det er bra du er i rute...kor har du fått lerkegreiner fra?
  Om du lover å ha oppskriften...alltid...for deg selv...kan du sende mailadd. din til meg...så får vi se...tror nemlig vi lovte å ha den som et minne...
  Fortsatt god advent...bordet var nice...
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. God jul!

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig pynt på kjøkkenet ditt! Papirstjerner er så dekorative, og lerkekvister skullle jeg gjerne ha plukket til jul, jeg også!
  Ha en strålende førjulstid :o)

  mona

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...