tirsdag 31. januar 2012

Hel ved


I det siste har kuldegradene stabilisert seg mellom minus 8 °C og minus 12 °C. Brr. I tillegg er det vind. Dobbelt brrr. Da kan det være ei ekstra utfordring å bo i et over 100 år gammelt hus, der vinduene i beste fall har dobbelt glass og der golvene ikke akkurat er isolert i henhold til de siste byggeforskriftene.

Sånne perioder er det godt med litt bjørkeved i skjåen. I det siste har det gått litt av den sorten og lageret begynte å skrumpe faretruende inn. Men her om dagen kom det heldigvis ny forsyning fra en ikke ukjent pensjonist i dalen. Så da er det bare å fylle vedkurven igjen.

4 kommentarer:

 1. Det er utrolige mengder ved som går med her også. I dag synes jeg det har været spesielt vanskelig å få varmet opp huset.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for besøk hos hos meg og i morgen skal jeg hjem......å flytte inn i et gammelt hus har nok sine utfordringer, men til gjengjeld får man et hus med sjel og historie.....

  SvarSlett
 3. Heldige du som bor i gammelt hus!:)Tross at det er kaldt i disse dager:) Godt at du har bjørkeved da...Den varmer godt<3
  Ha en fin uke videre!:)

  SvarSlett
 4. Hei på en lørdagskveld!

  Ja, ka ska vi ha gjort uten ved...vi bruker sånn rundt om 1 1/2 favn pr.år...det blir sånn lun varme...vi er ikke så heldig som deg som får veden levert på døra, e det nån vi kjenne? Oluf???

  Fortsatt god helg til deg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...