søndag 14. juni 2020

Sommereksplosjon


Vi har hatt et fantastisk sommervær den siste tida, med ekstra flott vær i helga. Hegga står i full blomst, og det meste i den sparsomme hagen min er i ferd med å vokse seg stort. Det er ikke lenge før vi kan høste første runde med ruccola-salat, og rabarbra-pai burde vi allerede servert.


Jeg håper å få gjennomført noen av maleplanene utvendig i sommer, slik at huset framstår som mer helhetlig etterhvert. I dag er det faktisk tre ulike farger på veggene, og like mange farger rundt vinduene. Det er meninga at alt skal bli som sørveggen på det øverste bildet.

6 kommentarer:

 1. Så fint hos dere, Maria, og naturen er storslagen!
  Høres herlig ut med rabarbrapai!
  Nyt dagene,

  Klem, Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Vi har vært heldig med været i år, og hatt mange anledninger til å nyte omgivelsene ute. 😊

   Slett
 2. Ja, det er en herlig tid! Og nå kommer rosene også. Og jeg har måttet vanne her i Bergen! :)
  Men det som er spesielt og rart i år, er at ingen av de tre gullregnene mine har antydning til blomstring. Kanskje trenger de en pause etter den eksplosive blomstringen i fjor?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må vel bety at det har vært en flott sommer, vanningsbehovet i Bergen er vel ellers ikke det største. 😄

   Slett
 3. Kjørte forbi dere i dag. Mannen måtte slakke ned så jeg fikk sett litt ekstra på hellene ved inngangspartiet. Det ble nydelig! Gleder meg til de nye fargene når hele veien rundt huset. Vi har brukt flere år her og vi er halvveis. :-)
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du likte hellene. 😄 Vi har ikke nådd hele veien rundt enda, men det er jo enda litt tid før snøen kommer...

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...