mandag 29. oktober 2018

Nesten usynlig


I stedet for å se på at linoljemalinga på kontoret tørker, har jeg gjort andre småprosjekter. Som for eksempel å gjøre ferdig rundt det nye, lille vinduet på kammerset oppe. Hvis man ikke studerer dette bildet så altfor nøye, ser man ikke i farta at det har vært ei mer enn dobbelt så stor åpning her før.


Åpninga til det gamle vinduer var nemlig fremdeles synlig inne i huset, sjøl om det var kledd igjen fra utsida. Utfordringa med det var at vi enten måtte panele hele veggen på innsida på nytt, eller at vi måtte lappe i akkurat i åpninga. Vi hadde en liten rest av faspanel i den rette dimensjonen, og valgte den siste løsninga.


Det var ingen rom for feilskjær, for det var kun en drøy halvmeter til overs når hullet var lappa igjen. Litt kitt og et par strøk med maling seinere, og resultatet ser ut som på det øverste bildet. Jeg sier meg fornøyd med det. Når det i tillegg kommer foring og listverk rundt vinduet, og møbler inn i rommet, er det ikke mange som kommer til å legge merke til lappeteppet på veggen.

4 kommentarer:

 1. Du verden. Jeg måtte se nøye for å finne skjøten. Virkelig bra arbeid. Lurer litt på hva denne kroken skal brukes til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var godt å høre, takk for det. :-) Kroken er ikke så brukanes, i grunnen, men jeg har ei kort, gammel seng som jeg tenker jeg skal sette inn her som en slags dagseng til den som vil lese ei god bok eller liknende.

   Slett
 2. Det ble jo bra! Dere er flinke! Gleder meg til å se rommet ferdig møblert

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det blei ikke så verst. 🙂 Har begynt med golvet i dag, så nå nærmer det seg litt, i alle fall...

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...