fredag 30. mars 2018

Årets påskeprosjekt | Blått er flott


Det har blitt en fast tradisjon hos oss å ha et prosjekt i påska. Vi har begge mulighet til å jobbe inn og dermed ta fri de tre første dagene i påskeuka, og de har blitt dedikert til oppussing. I år var det kammerset på loftet som var satt opp på prioritert plass. Tiltakene som skulle gjøres var å bygge inn trappeoppgangen, bygge skap for å utnytte den ledige plassen under taket, og tapetsere de to nye veggene.


Utgangspunktet var altså dette ganske upraktiske rommet. Den pussige boksen som tar golvplassen i store deler av rommet er taket til trappeoppgangen. Den andre sida av den pussa vi opp som en del av fjorårets påskeprosjekt. Etter den tid har også taket i kammerset blitt grunna, og panelveggene har gått fra gule til blå.


Nå er også skråkassa bygd inn, og tapeten har kommet opp på veggen. Dette bildet tilsvarer det første før-bildet. Ettersom det ikke er vindu i rommet enda, er det ikke skikkelig dagslys på bildet. Dermed er nok fargegjengivelsen litt feil, men det synes i alle fall at det er noe helt anna som skjuler seg bak døra nå enn det var før vi begynte.


Dette tilsvarer det andre bildet. Vi har arva to gamle skapdører fra en av kjærestens brødre og et kurvstativ fra en annen, og begge deler passa godt i det tilgjengelige volumet inne bak veggene. Vi hadde ikke materialer til alt det innvendige arbeidet for hånda denne gangen, og bør male skapdørene i en egna farge før vi setter dem på plass, men til slutt tror jeg det kommer til å fungere ganske godt.


Det blir en liten huk i hjørnet der favorittsnekkeren står på forrige bilde. Foreløpig er planen at ei av de gamle sengene vi har settes inn langs veggen her. De gamle sengene er hverken spesielt lange eller spesielt brede, men uansett blir det ikke rare plassen til overs for noe annet. Vi får se. Det gjenstår enda en god del arbeid her inne, men jeg føler at vi er kommet minst halvveis.

2 kommentarer:

 1. Så artig lite rom! Så smart å få utnytte plassen over trappeoppgangen til skap, og det blir nok lyst og fint når vinduet kommer på plass! Herlig å kunne jobbe inn disse dagene i påskeuka! Det har vi også gjort de siste åra. Flott tapet forresten!

  Dere er gode!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, Elisabeth. (",) Det skal bli godt med litt "stu-bort-oppbevaring". Jeg tror det blir veldig flott til slutt, og er fornøyd med tapeten jeg også.

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...