onsdag 5. april 2017

Blanke ark


I utgangspunktet starta vi ikke med oppussinga av loftsstua for vår egen del. Hadde vi visst det vi vet i dag, hadde vi sikkert prioritert annerledes. Men akkurat nå spiller det ikke noen stor rolle: Jobben er gjort, pengene er brukt, og resultatet er at vi har tre rom som ligger der som blanke ark vi kan fylle med det vi vil. Foreløpig er det ikke så mye som har flytta inn i rommene, men kanskje kan noe av det vi har lagra rundt omkring nå få seg en fast plass der det kommer til sin rett.

4 kommentarer:

 1. Så leit at det ikke ble leieboer på loftet etter alt arbeidet dere har lagt ned. Men nå er jo romma ferdige! Og de er blitt så flotte!

  Og heldige deg som kan begynne med blanke ark! En riktig god begynnelse med den herlige lenestolen med hjemmestrikka teppe.

  Klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Både leit og greit, det betyr jo samtidig at vi kan kanalisere det vi har av energi til de prosjektene vi aller helst vil få ferdig (som f.eks. nykjøkkenet). Jeg gleder meg til det. Det strikka teppet er temmelig heftig, jeg kjenner nesten et lite anfall komme når jeg ser lenge på det. (",)

   Slett
 2. Ble veldig fint. Håper vi får se resultatet når du har fargelagt de blanke arkene litt mer ;-)

  SvarSlett
 3. Ble veldig fint ! Gleder meg til å se med .
  Ha en god natt og en fin fredag .
  Klem Christina

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...