mandag 13. mars 2017

Resultater som motiverer


Etter å ha reparert de verste sprekkene mellom panelbordene på vestveggen med litt ikke-antikvarisk (dog løsemiddelfri) fugemasse, var det på tide å feste grepet om svinebustpenselen igjen. Det er jo ingen tvil om at et nytt strøk med maling var tiltrengt, og motivasjonen kommer av seg sjøl når resultatet blir så mye bedre.


Heldigvis er det tre vinduer på veggen, så jobben var unnagjort på en drøy times tid. Veggen er ikke feilfri (det var forsåvidt heller ikke målet), men det ser ut til at jeg klarte å finne de aller fleste spikerhullene mens jeg sparkla tidligere denne uka.


Her møtes den nypanelte veggen (til venstre) og den veggen med original kledning etter at begge har fått et strøk med ny maling. Det at fargen er en anelse lysere enn originalen gjør selvsagt også at hele rommet virker lysere nå som to av fire vegger er malt med første strøk.


Nøyaktig hvor mange kvadratmeter jeg nå har malt til sammen vet jeg ikke helt, men det er nok mellom 10 og 15 et sted. Denne boksen er alt jeg har trengt, og enda er det omtrent 2 dl igjen i den. Utrolig, og ganske artig.  

4 kommentarer:

 1. Hurra for maling :)
  så drøy den var
  takk for alltid så koselige spor inne hos meg
  ønsker deg en fin uke
  skjønne deg
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Jøye meg. Nei, linoljemaling skulle eg ha prøvd ut meir! Og du jobbar på! Eg har hatt meg ein oppussingspause eg visst, men kanskje til helga er eg i gong att? :-)

  SvarSlett
 3. Se der ja, nå er du i mål med første strøk, og sparklinga ble veldig bra! Ser jo helt nytt ut.. Hva gjorde du med de store sprekkene? Og fargen er veldig fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi brukte rett og slett litt fugemasse på de verste. Men ikke si det til noen. (",)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...