søndag 26. juni 2016

Fra lager til soverom


Dette rommet så ikke sånn ut for tre uker siden. Som de fleste andre rom i den delen som tilhører leiligheta har det vært brukt som lager, men om ikke lenge skal det bli soverom igjen. Det er ikke stort, men med lyse farger i tak og på vegger framstår det ganske mye mer innbydende enn opprinnelig.


Veggene har i si tid fått farge med et eller annet pigmentert stoff som nå blei nesten som lim når det møtte ei vasketue med vann og salmiakk. Det meste blei skrapa av, så forhåpentligvis skal den nye linoljemalinga sitte. Taket har vi panelt med ny faspanel. Det var for øvrig de to siste pakkene med panel det var mulig å få tak i på vårt lokale M***o, heretter må visst trepanel spesialbestilles. Sånt vil nemlig ingen ha mer...


Det å ha uendelig god plass på loftet bidrar absolutt ikke til at man blir selektiv i forhold til hva som skal tas vare på og ikke. Slik så det nemlig ut for tre uker siden. Egentlig ser det verre ut enn det egentlig var, for under ullteppene og hagemøbelputene var det nemlig ganske god orden i eskene. Det meste var bøker (og sånt kan man jo ikke kaste), men innimellom var det også ting som blei sortert ut av huset for godt.

2 kommentarer:

  1. Jeg håpet at det skulle komme et skikkelig førbilde, og det kom til slutt. Det avhenger av hvor gammel haugen er hvor lett det er å rydde opp.
    Veggene var sikkert behandlet med linolje. Det var veggene her også. Så med linoljemaling bør det gå bra.

    SvarSlett
  2. Det blir lyst og fint ! Ja du , jo mer plass man ar jo mer stuer man bort og nærmest glemmer , har jeg erfart. Godt å få hivd litt ja . Fin dag til deg ! Klem

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...