fredag 1. januar 2016

Godt nytt år!


Vi har virkelig gjort nytte av det "nye" rommet i jula. I går var vi åtte til bords under nyttårsmiddagen. Været var på vår side med temperaturer på omlag null og ingen vind, så dermed var det ekstra lunt og fint og ingen trekk langs gulvet når gjestene ankom klokka 20. På dette bildet ser man døra inn til spiskammerset, som blei satt inn i midten av november. Etterhvert skal den lyse veggen til høyre også rives, og erstattes med samme type panel som i resten av rommet.

,

Stearinlys er fantastiske, de kaster et flatterende skjær over hele rommet, sånn at man glemmer at det meste foreløpig mangler. Det har uansett vært ei stor forandring siden vi begynte å puske i denne delen av huset i januar i fjor. Det blir spennende å se hvilke bilder som kan legges ut i januar neste år.

Godt nytt år!

6 kommentarer:

 1. Jeg vet hvor hyggelig det er å ta ibruk rom for rom, og kanskje se en ende på et stort arbeid. Regner med at både dere og gjestene koste seg.

  SvarSlett
 2. Godt nytt år ønskes

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Helt herligt dette rommet
  enda mer stas da en tar det litt i bruk titt etter vert
  gleder meg til å følle deg i 2016 også
  klem Eli:)

  SvarSlett
 4. Så gøy å følge med deg ! Den grønne døren er kjempefin synes jeg !!! Godt nytt år ! Klem

  SvarSlett
 5. Takk for veldig hyggelig tilbakemelding på innlegget mitt om spisestua, til tross for dårlige bilder (ikke min sterkeste side har jeg skjønt) :) Møblene til de gamle eierne ser faktisk gule ut. Om de var det vet jeg ikke, for det var ingen møbler der på visning, bare de gule gardinene ;)

  Ble ordentlig koselig på nye kjøkkenet/spiseplassen. Sjarm fra ende til annen og jeg er faktisk litt misunnelig. Hytta vår er også ganske gammel, men den barn preg av 90-talls oppussing med parkett og gule furuvegger (av nyere slag) og strietapet da vi overtok :( Helt grei standard, men er noe med den gamle panelen, fargene og sjarmen i hus som er mer bevart slik de en gang var :)

  SvarSlett
 6. Det e ren helt spesiell følelse å skape atmosfære i et uferdig rom, men for en opplevelse det kan bli. Og i mangel på elektrisk lys gjør stearinlysene rommet magisk. Blir spennende å følge med videre. Godt nytt år!!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...