mandag 28. desember 2015

Juleselskap på "nykjøkkenet"


De som kjenner oss og huset har fått med seg at vi har mer eller mindre konkrete planer om et nytt kjøkken etterhvert. Alle som spør når det skal være ferdig får samme svar: 2018. Det er greit å ikke knekke ryggen på for høye ambisjoner. Etter at vi begynte rivejobben her på dette som i en periode på 50 - 60 år har vært to rom, har det tjent ulike funksjoner; både som gjesterom i pinsa og som malestue for vindusprosjektet nå i innspurten av det. Nå var det imidlertid spisestue vi trengte. Vi skal være 11 til bords i kveld, og selv om det lar seg gjøre, blir det litt i trangeste laget på dagens kjøkken. Dermed blei løsninga å lage ei midlertidig spisestue her inne.


Rommet har verken egne varmekilder, listverk eller særlig annet på plass. Et par flyttbare oljeovner, masse stearinlys i hvert vindu og hver krok, lånte gardiner på koseskaft, improvisert vegg-til-vegg-teppe av hele husets forråd av filleryer, og noen juleplakater og gamle julekort som dekor har gjort rommet om til ei ganske koselig spisestue. Vi har allerede testa den ut på gårsdagens formiddagsgjester, som har gitt ståkarakter. Skulle det bli trekkfullt, står det en kurv med ull-lester i hjørnet. 

8 kommentarer:

 1. Så koselig det ser ut da ! Gode løsninger du har på det meste . Fortsatt god jul og godt nytt år ! Klem

  SvarSlett
 2. Høres helt supert ut, ser kjempehyggelig ut også! Godt Nytt År til deg og dine, fra Pam i Sør

  SvarSlett
 3. Tusen takk for invitasjonen til juleselskap. Juletapasen smakte fortreffelig og det var kjempe koselig og god stemning på nykjøkkenet. Klem.

  SvarSlett
 4. Tenker alle koste seg, ble veldig innbodd til å være såpass "på sparket"

  Blir et bra stort kjøkken dette

  Romjulshilsen fra meg

  SvarSlett
 5. Åh det var såå koselig stemning i bildene!! Varmt og innbydende!!

  SvarSlett
 6. dette var herlige bilder
  og koselig lesing
  kos dere masse
  klem Eli:)

  SvarSlett
 7. NÅ har jeg kost meg med bloggen din, altfor lenge siden sist :-) Fortsatt god jul til deg :-I

  SvarSlett
 8. Så nydeleg! Akk, skulle gjerne ha teke turen innom og kikka i huset. Nydelege fargar på dør og vegger. Og god stemning. Takk for fin nyttårshelsing på bloggen og skal helse frå "mannen i mitt liv" ;-)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...