tirsdag 15. oktober 2013

Ikke helt forberedt


I morrest våkna jeg av den umiskjennelige lyden av snyplogen. Hørte jeg virkelig riktig? Javisst! Et kvitt teppe hadde lagt seg på bakken.15. oktober var kanskje litt tidlig, vi har ikke engang fått bært inn alle hagemøblene. Heldigvis var vi tidlig ute med vinterdekkene.


I løpet av dagen har det bare fortsatt med sny, sny og mere sny. Minst 20 cm var det kommet mens jeg var på jobb. Den faste veien over plenen for å gjøre nødvendige ærender er litt mindre trivelig akkurat nå, og jeg har vært nødt til å finne fram et par støvler med høyere skaft for å unngå våte bein.

9 kommentarer:

 1. Så vakkre bilder , men NEI uff ikke vinter ennå , sier bare jeg !!!Fin kveld til deg i snæværet ! Klem

  SvarSlett
 2. Ja nå kan man forsåvidt vente hva som helst framover. Var visst spådd snø her på østlandet til fredagen også... Da blir det vel det vanlige kaoset kan jeg tenke meg. Jeg har heldigvis vinterdekk på bilen selv.
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 3. Så rart å se! Var det ikke akkurat sommer?

  SvarSlett
 4. Ja her var det ikke noe mellomting. Full vinter på rekordtid må jeg si. Tipper det hadde blitt jubel på morgenkvisten hos min 4-åring hadde hun våknet til noe slikt i dag. Vi bor litt lengre sør så ingen snø her foreløpig, men yr.no varsler vinter her og. Da jeg våknet i morges var den første tanken som slo meg at "det lukter vinter". Det er en egen lukt det også, ikke sant? Eller er det bære meg;)

  Ha en fin kveld
  Cecilie

  SvarSlett
 5. Kontrastenes land, Norge. Som Eldhuset sa, var det ikke akkurat sommer?! Vi har hatt frost og jammen tror jeg ikke det fryser på inatt også, men snøen lar vente på seg enda. Skjønner godt det må være mindre trivelig med utedonå ja. Idag pakket vi inn båtene og tok inn alle blomsterpotter. Hagemøblene er ikke pakket inn, så det må vi visst få gjort ser jeg :-). Ønsker deg en fin kveld og morradag, trass i ruskevær. Pam

  SvarSlett
 6. UFF MISUNNER DEG
  IKKJE DETTE SNØFALLET
  NYT KVELDEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. For å ta det på eget morsmål.. dæken ta ka sny dokker fikk!
  Vi fikk heldigvis ikke mer enn maks 4-5 cm, men det var hvitt nok i massevis for min del. Jaja, i følge primstaven startet jo vinteren i går så vi har vel slikt å bestille...
  *Hilde*

  SvarSlett
 8. Jeg hadde håpet at snøen skulle vente til badet deres var ferdig.

  SvarSlett
 9. Her venter vi snø til helga, så nå er vinterklærne hentet fram... Reportasjen jeg koste meg med i går finner du forresten i BoligDrøm. :)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...