lørdag 25. mai 2013

Vaier i vinden


Våren har kommet for fullt, og vi har hatt mer enn 20 varmegrader og sol hver dag etter pinse. Hadde pinsegjestene blitt litt lengre hadde de med andre ord fått skikkelig smak av sommer. Men gjestene har dratt, og klesvasken fra gjesterommene har fått tørke utendørs i vinden. Det er få ting som lukter bedre en klær som har fått tørke ute. Litt vind er dessuten verdens beste tøymykner.

Her er et tips, forresten, til den som har blogg og som er opptatt av lesertall: Skriv om gammeldagse tørkestativ, det er tydeligvis svært populært lesestoff. Innlegget Tørkestativ til begjær har nesten dobbelt så mange sidevisninger som innlegg nummer to på popularitetsskalaen. Jeg er forsåvidt veldig fornøyd med stativet, men det er jo nesten litt pussig at det er så voldsomt populært.

5 kommentarer:

 1. Så idyllisk med tørkestativet nede ved havet. Disse tørkestativene er så nostalgiske og fine.

  SvarSlett
 2. Enig! Herlig å kunne tørke klær ute i vinden :-) Jeg er og storfornøyd med mitt gammeldagse tørkestativ, som forøvrig er båret opp til Mattisheimen og snektet ssmnen av meg selv :-D Men innimellom ønsker jeg meg en vaskemaskin ... Vaskebrett er nostalgisk det og,men jaggu er det tungt å bruke ;-)

  Renate

  SvarSlett
 3. Så fint et bilde, tøyet som vaier i vinden og de snødekte fjellene i bakgrunnen! hadde et liknende stativ i det første huset vi eide, men det måtte bli igjen da vi flyttet. Savner det klesstativet, duverden så praktisk greit. Hadde vært gøy å snekre ett liknende...hmm...det var noe å gruble på! Ønsker deg en kjempefin søndag :-) Pam

  SvarSlett
 4. Stativet var nå grådig fint da. :-) Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Åh for en fin utsikt dere har:) Utrolig fint! Sånt tørkestativ har jeg også lyst på. Her vi bor er det ingen steder å henge klærne ute, og det savner jeg!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...