Våre faste "Pinsevenner" kom i går, og det i kombinasjon med 17. mai gir selvsagt grunn til å slå på stortromma. Dermed blei dagens middagsmeny utvida til tre retter, som følger:
Toast med laks og løyrom
Lammelår fra Lyngen servert med mandelpoteter og grønnsaker
Festbløtkake
Løyrom hørte jeg om første gang på konferanse for et par år siden. Jeg lærte fort at det bare er et fint navn på lodderogn, som jo høres atskillig mer hverdagslig ut. Okkesom: Godt er det, og godt blei det i dag også selv om vi aldri har servert noe som helst med lodderogn før. Men denne rogna hadde jeg fått i gave, og noe fornuftig måtte den jo brukes til.
Menyen falt i smak både hos gjester og hos kokkene sjøl, så den kan anbefales til enhver festdag. Gratulerer med dagen!
Den kaken så virkelig god ut:) Og menyen hørtes veldig spennende ut!
SvarSlettGratulerer med dagen!
WAW FOR EI KAKE!
SvarSlettOG RESTEN AV MENYEN FRISTA OGSÅP
HÅPER DAGEN VARE FIN
NYT HELGA
KLEM ELI:)