søndag 17. mars 2013

Nytt skap på loftsgangen


Vi har fått på plass et nytt skap på loftsgangen. Skjønt nytt og nytt: Det er kanskje det eldste møbelet i hele huset for alt vi vet. Det har hengt på veggen i skjåen med hyllene fulle av gamle sykkeldeler, vindusbeslag og ubestemmelig verktøy.


Jeg har hele tida hatt en plan om å flytte det inn, og plassen oppe i loftsgangen har vært utpekt for lenge siden. Men så var det å få det gjort, da. I dag var tida plutselig inne, og vi fikk løsna festene som holdt det oppe på veggen. Det var heldigvis lettere gjort enn frykta, og vi klarte det uten å skade skapet i nevneverdig grad.


Etter en real vask der vi starta med kost, fortsatte med støvsuger og avslutta med tue og en runde med linolje, kom skapet på plass på toppen av trappa. Med oldemors hekleduk på og de gamle skålene som fremhever fargen på skapet (blå? grå? blågrå?) blei det omtrent akkurat som jeg hadde sett for meg.


Jeg antar at det er mer enn et par av mine "pinsevenner" som kommer til å heve på øyenbrynene når de ser hva jeg har tatt i hus, men jeg synes skapet er fint jeg. Akkurat sånn, det blir nok ikke malt.

7 kommentarer:

 1. Så kult gammelt skap du har da og så fint med de nydelige bollene oppå , det ble fint ! God søndag til deg ! Klem

  SvarSlett
 2. Ja jeg er helt enig med deg, synes det er knallfint akkurat som det er. Slitt og vakkert, minner om levd liv. Passer veldig godt mot de fine grove tømmerveggene også. Fin uke til deg og dine, Pam :-)

  SvarSlett
 3. Hei hei :-)
  Såå flott det ble! Skapet passet veldig godt inn i den fine loftsgangen din! Veldig hyggelig med slike gamle møbler som har levd ett liv. De bærer på så mye sjarme! Jeg ville nok også la det forbli akkurat slik det er! Flott og helt unikt!
  Loftsgangen din var veldig fin med de grove tømmerveggene!!Helt min smak :-)

  Må dere ha en fin kveld!
  Ingrid :-)

  SvarSlett
 4. Det må definitivt ikke males.

  SvarSlett
 5. Jeg ble veldig glad når jeg leste siste setning! :-) Flott skap!

  SvarSlett
 6. Det ble veldig fint! Og morsomt å ha skapet som det er! Ihvertfall når det hører til huset!

  SvarSlett
 7. Å SÅ HERLIG
  NYDELIG FARGE
  BRA DU BEVARER DET SOM DET ER
  FINESTE FREDAG TIL SKJØNNE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...