tirsdag 17. juli 2012

Sommerradio


Jeg har egentlig en ganske streng regel om at det ikke skal handles inn noe nytt dersom det jeg har fra før fungerer. Og den reiseradioen jeg har fungerer veldig godt. Den er faktisk nesten helt ny. Dermed fikk jeg et lite problem på C*** O***** da vi var på helgetur i Lapplands hovedstad nettopp.


Der sto nemlig den utlimate lille reiseradio. Sommerlig og fin i fasongen. Den sto i ei utstilling like innafor døra. Kjøp meg! hørte jeg den ropte til meg, men jeg var streng og gikk rett forbi.


Jeg passer jo perfekt hos deg! lokket den i det fjerne mens jeg beveget meg videre inn i butikken. Da vi kom til reolene med kontorutstyr hadde jeg rista av meg den innyndende radiostemmen. Helt til vi passerte reolen der radioen sto i eska si. Da klarte jeg ikke å la være. Jeg kjøper deg! sa jeg, og rydda plass i handlekurven. Du passer jo perfekt hos meg.


I dag er det vindstille og 14 varmegrader. Hadde vi bare fått litt sol enda, så ville det vært helt perfekt å sitte ute med sin nye sommerradio på i bakgrunnen, med en kopp te og et Hus och Hem kjøpt i vårt nærmeste ferieland. 

5 kommentarer:

 1. Så rett du gjorde...den var kjempesøt og passet perfekt til den søte (sikkert) gamle "Mor"-koppen, og den (sikkert) gamle broderte sommerduken...og så Hus och Hem da, det kjøper jeg også bestandig "over there".
  Nyt varmegradene...14 sa du, det er bare 13 her sør!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Den har jeg også gått forbi akkurat der.
  Kunne tenkt meg en slik for de er jo så søte, men jeg endte opp med en dab radio eller noe i den duren.
  Hvordan er lyden på denne da ? Kan ikke fordra blekkboks lyd.

  Helt tilfeldig att jeg fant bloggen din, og nå skal jeg jammen rundt å sjekke litt hos deg.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag

  SvarSlett
 3. Hah, den har jeg også kjøpt! Samme farge til og med :) Og det var den siste de hadde inne. Flaks! :)
  Er veldig fornøyd med den, kanskje mest pga det estetiske da.

  SvarSlett
 4. Flott og sommerlig radio som passe godt inn hos deg. Håpe det blir noen varme dager ennå sånn at du får nyte den og teen din ute før høsten kommer.

  SvarSlett
 5. Ser at du også handler hos CO.

  Her finner du "oppskrift" på bretting av servietten.http://gardsjul.blogspot.no/2011/10/krone.html

  Den er litt utfordrende til å begynne med, men så går det greit. det tar litt tid å brette mange, men det er virkelig verdt det. Må ha store servietter.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...