mandag 20. februar 2012

Reale reoler


Det går framover. Med forholdsvis raske skritt egentlig. I går malte jeg siste strøk på stueveggen, og på kvelden var malinga støvtørr og veggen klar for neste steg. Den skal nemlig dekkes til - med reoler. Faktisk blir det ikke mange kvadratcentimetrene igjen når alle hyllene er satt opp. Mye strev til liten nytte kanskje, men det er jo greit å gjøre ting skikkelig når man først setter i gang et tiltak.

Bokreolene har ligget på vent siden november (huff huff, men så var det jo alt det der med elektriker osv. osv.) Det er en velkjent klassiker som jeg i løpet av livet har montert mer enn en av, så jeg føler meg ikke akkurat som karen på monteringsanvisninga mens jeg holder på. Jeg har til gode å mangle skruer, og har heller intet å utsette på kvaliteten på gode gamle Billy.

Denne gangen oppgraderer jeg, og har investert i dører for å beskytte mitt lille bibliotek mot støv og hybelkaniner. De har nemlig en tendens til å formere seg raskt her i huset. Det må skyldes den friske havluften.

1 kommentar:

  1. Huff, huff det er ikke meg som hadde giddet å skru sammen Billy på en hel vegg, sånne ting må nok min mann ta seg av! Vi har også noen med dører...og dessverre noen uten...det samler støv ja!
    Ha en godeste dag!
    Klem fra Kristin

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...