onsdag 15. februar 2012

Maktskifte


For litt tid tilbake fikk Åndenes makt skylda for stillstand på prosjektfronten. Nå later det imidlertid til at noen har løfta husånden min opp i lyset, eller hva det nå heter, for ting går atter på skinner:
 • Kjøleskapet blei lasta inn i ei velegna Volvo stasjonsvogn og hensatt på et dertil egnet sted forrige lørdag.
 • Elektrikeren har vært her, gjort jobben sin, og har til og med sendt regning (stooor, javisst).
Sist, men ikke minst:
 • De originale beslagene til kommoden har dukka opp.
O glede! På jakt etter en pussekloss (mye leting på gang her i min oldemors hus, later det til) dukka nemlig en pose med det ettertraktede innholdet opp. Gleden blei imidlertid kortvarig. Tilstanden til de gamle beslagene var nemlig ikke optimal. De fleste av dem var rett og slett hinsides håp om renessanse. Kun to av seks lot seg bruke, og de to var i tillegg helt ulike. Jeg har bestemt meg for å bruke det ene av dem, og har bestilt fem nesten tilsvarende fra en bygningsvernbutikk som heldigvis finnes. Det blir nok bra.

Med den mye omtalte elektrikeren ute av verden var det ikke lengre noen grunn til å utsette vegg-prosjektet i stua. Derav jakten på en pussekloss. I forskningsprosjektet Hvor lite rydding kan man egentlig slippe unna med før man setter i gang med et nytt maleprosjekt? har jeg i ettermiddag konstatert at man heller ikke trenger å rydde unna stuematta før man setter i gang. Det holder lenge å brette den litt til sides.

Bildet: Til venstre original nikotinpreget grå, til høyre ny tapetinspirert grå blandet hos Fa*****ke. Type Baronesse, forhåpentligvis et oldemorshus verdig.

4 kommentarer:

 1. Litt av et prosjekt du har på gang, men dog så deilig når en er ferdig.....

  SvarSlett
 2. Syns faktisk det var spennende med litt Åndenes makt-faktor i hverdagen...men akk, så godt du fant beslagene...og at elektrikeren endelig kom selv med stor regning!
  Kos deg med pusseklosser og maleprosjekt!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Kunne du vært så snill å fjerne ordbekreftelsen...det er så vanskelig å tyde kodene...?

  SvarSlett
 4. Lykke til med malinga!

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...