lørdag 12. oktober 2019

Kontoret ferdig snekra og malt


I går og i dag har jeg gjort unna de siste strøkene på listverket, og fått på plass listene langs golvet. Med unntak av noen bittesmå detaljer er med andre ord kontoret ferdig og klart for besøk fra elektriker. Møblene kan vi ikke sette inn før golvet er herdet, og det er enda én måned til.


Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet. Spesielt med tanke på at dette rommet har vært uten funksjonelt golv så lenge jeg har bodd her, og helt uten golv siden januar 2015. Jeg ombestemte meg angående veggfargen i løpet av våren, og har malt til sammen fire strøk på golvet, men nå er alt slik jeg vil ha det: Kvitt i taket, vaniljgul på veggene, dimgrå på golvet og egenblanda kontorgrønn på listverket. Det har blitt veldig lyst og fint, samtidig som vi i grunnen har beholdt de opprinnelige fargene.


Jeg laga ei lita fargetrapp (eller i alle fall noe liknende) ved siden av det ene vinduet for å vise hvilke farger som var her opprinnelig. Alt i alt er vi ganske nært, synes jeg. Hadde de opprinnelig tatt seg tid eller råd til å male to strøk på veggene tipper jeg vi hadde vært enda nærmere.

6 kommentarer:

 1. Veldig fine farger sammen og gøy med fargetrappen. Min tålmodighet passer nok ikke sammen med linoljemaling, selv om vi selvsagt burde brukt det her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding. :-)

   Linoljemaling krever en solid porsjon tålmodighet, ja. :-D På dette rommet har vi heldigvis hatt muligheten til å bruke god tid.

   Slett
 2. Flinke flittige deg Maria:)
  du passer på huset nett som
  det visker til deg
  ønsker deg ei fin ny uke
  klemmer i fleng
  fra Eli:)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...