tirsdag 30. januar 2018

Nattbordet ferdig


Det lille nattbordet som har stått umalt i så mange år er endelig ferdig. To tynne strøk med linoljemaling i fargen Silvergrå var alt som skulle til. Det som tok lengst tid var egentlig å vente på at hvert strøk skulle bli tørt, siden jeg ikke har så høye temperaturer inne på det som for tida fungerer som malerom. Jeg var litt i tvil om hvilke beslag jeg skulle bruke, men endte til slutt på disse.


Håndtaket på skuffa er det originale som var på da jeg fikk nattbordet. Jeg hadde skrudd det av da jeg fjerna malinga i si tid, men var ganske sikker på at jeg hadde det et sted likevel. Og joda, det lå faktisk akkurat der jeg trodde det skulle være (utrolig!). Det hadde minst tre lag med maling, og en bulk eller to, men blei helt fint når vi fikk bort all malinga. Siden det ikke var noe beslag på døra, brukte vi en gammel isolator fra huset her.


Det skal få stå på gulrommet, der det har stått i det siste. Gult og grått er faktisk veldig fint sammen. Døra inn til rommet er også grå, i en mørkere tone, og jeg synes det blir bare finere og finere. Nattbordet har fått midlertidig selskap av ei klappseng med et løst hodegjerde bak, i påvente av at jeg får ut fingeren og kjøper ei bedre gjesteseng hit. Planen er ei smal dobbeltseng sånn at vi får plass til to ved behov.

10 kommentarer:

 1. For en nydelig farge da.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. (",) Vi har samme farge på dører et annet sted i huset og liker den godt. God helg til deg.

   Slett
 2. Du er kjempeflink til å lage koselige miljøer.
  Og nattbordet ble så fint!

  Og ja, er enig i at grått og gult er kult ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Elisabeth. Grått er rått og gult er kult. (",)

   Slett
 3. Helt enig i at gult og grått er fin kombinasjon. Vi har gul gang og grå trapp. Regner med at "pinsevennene" setter pris på nye rom og senger.

  SvarSlett
 4. Nydelig farge søte Maria
  du er flink til å finne fine farger
  ønsker deg ei super helg
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 5. Så fint nattbordet ble, og et veldig hyggelig rom!
  Ha en fin søndag,

  Klem, Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, det blir hyggelig å ta imot gjester her. (",)

   Slett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...