onsdag 19. august 2015

Spiskammersgolv før og etter


Fra og med i kveld regner jeg spiskammersgolvet som ferdigmalt. Skuring, enda mer skuring, pussing, grunning, fuging av de største sprekkene og to strøk med golvmaling var det som måtte til for å forvandle det slitne golvet på bildet under til det atskillig mer lettstelte golvet på bildet over.


Fargen heter Antikkgrå og harmonerer egentlig ganske godt med golvfargen som var på dette golvet fra før, men den er nok en anelse lysere. Jeg har landa på grå golv i første etasje, men er ikke helt 100 % fornøyd med den fargen jeg en gang malte i gangen, så jeg valgte på nytt og havna på denne.

Det er dessverre for tidlig å legge ned penslene for godt i dette prosjektet, selv om både tak, vegger og golv nå er malt. Det skal jo innredes også. Det er vel i grunnen den morsomme biten, og begynnelsen på slutten for dette lille prosjektet. Så snart golvet har fått herda litt, begynner vi å flytte inn. Imens venter vi på elektriker.

3 kommentarer:

 1. Så flott det ble da i spiskammerset ! Jeg elsker spiskammerset mitt også , det koseligste rommet i hele huset . Vi har tettet igjen hullene etter rottejævlene og håper nå at de drar et annet sted , til skogs for eksempel :) Fin dag til deg ! Klem

  SvarSlett
 2. Så flott det blir! Ut fra bildene ser det ut som om gråfargen du nå har brukt er en mørkere utgave av veggfargen. Det synes jeg ofte blir veldig pent og da passer de godt til hverandre. Hva har dere brukt for å fuge de største sprekkene? Jeg har nemlig samme utfordringen her.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 3. Det blir råfint! Jeg er spent på fortsettelsen 😊

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...