søndag 26. juli 2015

Grunnen lagt


I farta i gårsdagens innlegg glemte jeg at vi faktisk hadde en uferdig vegg igjen. Da vi åpna den nye døråpninga måtte nemlig noe av det originale panelet ofres for at vi skulle få på plass bæresøylene. I dag blei det erstatta med nytt panel på begge sider og over døråpninga. Foreløpig ser veggen ut som et lappverk med tre-fire forskjellige farger på veggene.


Når gammelt og nytt skal føyes sammen kan det være behov for noen tilpasninger. Dimensjonene på panelet var de samme, men likevel måtte den siste lille biten over døra smalnes til og tilpasses litt for å få plass. Takket være den fine finsnekkeren her i huset skal det nok litt til før noen oppdager det i ettertid.


Vi malte også strøk nummer to i taket, men må nok male tre strøk før den gamle gråfargen er helt dekket. Som en ekstra bonus i dag blei veggene grunna, og skal nå bare pusses og vaskes over før dette prosjektets egen maleassistent ankommer tirsdag formiddag. Herlig med ferierende, arbeidsvillige venner!

1 kommentar:

  1. Godt verktøy er halve jobben, men jammen er det viktig med dyktige håndverkere også, og hos deg er det begge deler! Veldig bra å få nytta de materialene en har.

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...